Τι παιδί περιμένει η Φαίη Σκορδά;

Το αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» της εκπομπής!!!

Τι παιδί περιμένει η Φαίη Σκορδά;

Ξιφία μαγείρεψε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο «Πρωινό Mou» αλλά κατέληξε... λαβράκι, αφού η Φαίη Σκορδά παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος! «Δεν βγήκαμε να το πούμε με ταμπλό, αλλά...», ήταν μία μόνο από τις ατάκες της ξανθιάς παρουσιάστριας, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είπε έμμεσα πλην σαφέστατα πως περιμένουν αγόρι!

Στην κουζίνα του Mega ο κ. Κωστόπουλος ξεκίνησε να κόβει τον ξιφία, λέγονας πως μετά από αυτό δεν πρέπει να πιάσει την Φαίη. «Γιατί;», ρώτησε αμήχανα η παρουσιάστρια και τότε παρενέβη ο Λιάγκας λέγοντας «δεν τα έχουμε πει αυτά βρε Φαίη;». «Ααα! Νόμιζα ότι εννοούσε την μυρωδιά», ήταν η ατάκα - «βόμβα» της Φαίης!

Ο εκδότης δεν έχασε καιρό και ρώτησε νέτα - σκέτα για την εγκυμοσύνη, που ο κόσμος έχει τούμπανο και οι Σκορδαλιάγκες κρυφό καμάρι: «δεν βγήκαμε να το πούμε με ταμπλό, αλλά...», απάντησε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε: «δεν το λες τους πρώτους 3 - 4 μήνες μέχρι να δέσει το μωρό λέει η γιαγιά μου».

Επιτέλους!!! Το παραδέχθηκε η Φαίη και δεν μας βγάζει πια τρελούς...

Ο Λιάγκας, πάλι, μάλλον δεν έχει πάρει χαμπάρι, αφού υποστήριξε ότι δεν το κρύβουν (!), όμως, στην Φαίη έχει αρχίσει να φαίνεται!

Η «μαιευτική» του Κωστόπουλου δεν σταμάτησε στην κουζίνα... Πριν το τέλος της εκπομπής ρώτησε στα γαλλικά αν το μωρό είναι αγόρι ή κορίτσι! Τα γαλλικά τα χρησιμοποίησε για να μην καταλάβει το ευρύ κοινό; Γιατί αν το έκανε γι’ αυτόν το λόγο, μάλλον απέτυχε...

Βλέπετε, ο Λιάγκας απάντησε σε... άπταιστα ελληνικά: «γερό να ‘ναι κι ό,τι να ΄ναι. Στο χωριό μου λέμε γερό να ΄ναι και να ουρεί όρθιο»!

Δεν το καταλάβατε; Αγόρι περιμένει η Φαίη, αγόρι!!!

Πάλι καλά, πάντως, που δεν λένε για την εγκυμοσύνη με ταμπλό...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top