Στη Λεωφόρο της Δόξας η Aguilera

Απέκτησε αστέρι η γνωστή τραγουδίστρια

Στη Λεωφόρο της Δόξας η Aguilera

Μπορεί τα προσωπικά της να μην πάνε και τόσο, στα επαγγελματικά, όμως, η Christina Aquilera πάει από το καλό στο καλύτερο... Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας!

Φορώντας λευκό στράπλες φόρεμα που αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της και λεοπάρ γόβες, η 29χρονη παραβρέθηκε στο event στην διάσημη λεωφόρο του Hollywood όπου την περίμεναν και δεκάδες θαυμαστές της.

«Θεέ μου! Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο καταπληκτικό είναι να κοιτάς γύρω σου και να βλέπεις όλα αυτά τα πρόσωπα», είπε η Christina παραλαμβάνοντας το αστέρι της και πρόσθεσε: «σας ευχαριστώ που κάνετε την ζωή μου απίθανη. Είναι ένα όνειρο που γ��νεται πράξη έπειτα από σκληρή δουλειά και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας».

Αν και το τελευταίο της album, «Bionic», δεν μοσχοπούλησε, η 29χρονη σταρ μετρά ουκ ολίγες διακρίσεις.

«Είναι μια από τις ολοκληρωμένες performers της τελευταίας δεκαετίας, έχει πουλήσει περισσότερα από τριάντα εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο, τέσσερα σινγκλ της έχουν φτάσει στο Νο 1 του Billboard hot 100 chart, έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy και έχει φτάσει με τρία άλμπουμ της στο Top Five των Ηνωμένων Πολιτειών», ανέφερε το Hollywood Chamber of Commerce, ο οργανισμός που καθορίζει τα αστέρια την Λεωφόρο της Δόξας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top