Εξι μηνών έγκυος και βρέθηκε στην Αγγλία για δουλειά!

Ποια ηθοποιός έκανε την έκπληξη;

Εξι μηνών έγκυος και βρέθηκε στην Αγγλία για δουλειά!

Στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός Penelope Cruz, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη να δουλεύει και μάλιστα σκληρά.

Η πρωταγωνίστρια βρέθηκε στην Αγγλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Οι πειρατές της Καραϊβικής» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Johnny Depp. Στην τέταρτη κατά σειρά ταινία των Πειρατών, θα συμμετάσχουν κανονικά ο Depp ως Jack Sparrow και ο Geoffrey Rush ως Captain Barbossa, ενώ οι Orlando Bloom και Keira Knightley αποχώρησαν στην προηγούμενη version.

Τα σημάδια της εγκυμοσύνης είναι πλέον εμφανή, η κοιλιά της μεγαλώνει, ενώ όσοι την είδαν από κοντά, είπα ότι δείχνει πιο ήρεμη και πιο λαμπερή από ποτέ.

Σε πολλά από τα πλάνα μάλιστα, ιδίως τα μακρινά, η παραγωγή έκανε κάτι φοβερό για τα κινηματογραφικά δεδομένα: Χρησιμοποιεί την αδελφή της Penelope, Monica, με την οποία μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Όπως δήλωσαν μάλιστα, οι υπεύθυνοι των γυρισμάτων, κανείς δεν έχει καταλάβει μέχρι στιγμής ότι σε πολλά από τα πλάνα της Penelope, δεν εμφανίζεται η ίδια, αλλά η… αδελφή της!

Η 36χρονη Penelope Cruz και ο 41 ετών Javier Bardem γνωρίστηκαν πριν από τρία περίπου χρόνια και παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο μυστικά στις Μπαχάμες. Περιμένουν το πρώτο τους παιδί και δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Και δικαίως...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top