Ποιο τραγούδι είναι πρώτο στον κόσμο;

Δεν το κουνάει ρούπι από την κορυφή...

Ποιο τραγούδι είναι πρώτο στον κόσμο;

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε ο τραγούδι What’s my name της Rihanna «χτύπησε» κορυφή στο αμερικανικό billboard.

Το «What’s my name» έρχεται πρώτο στο αμερικανικό billboard από τις 5 Οκτωβρίου που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά και όπως φαίνεται δεν το κουνάει με τίποτα από την κορυφή. Πρόκειται για την τελευταία επιτυχία της Rihanna, η οποία όχι μόνον εκθρόνισε από τις πρώτες θέσεις τα πιο γνωστά ονόματα της μουσικής, όπως η Kesha, η Pink και η Kate Perry, αλλά και που σύμφωνα με δημοσκοπήσεις κερδίζει συνεχώς έδαφος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα αποτελέσματα των προτιμήσεων του κοινού – και συγκεκριμένα της πρωτιάς που δίνουν στο εν λόγω κομμάτι - βρίσκονται στο site billboard.com, το οποίο αποτελεί τον νούμερα ένα ρυθμιστικό παράγοντα της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας. Πρόκειται για μία σελίδα, η οποία εκδίδεται από το περιοδικό billboard, επίσης κορυφαίο και πασίγνωστο σε ολόκληρο τον κόσμο περιοδικό. Πολύ συχνά μάλιστα, όσα βρίσκονται στις 100 πρώτες θέσεις του billboard.com αντικατοπτρίζουν τις προτιμήσεις του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο. Αλλωστε, εάν κάτι γνωρίσει την αναγνώριση του Αμερικανικού κοινού, εξαπλώνεται παντού και μάλιστα σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνον η Rihanna μετρά δύο τραγούδια στην πρώτη δεκάδα του billboard, καθώς υπάρχει και δεύτερο κομμάτι της, αυτή την φορά στην τέταρτη θέση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top