Σκορδά - Λιάγκας: φούστα κλαρωτή και τα μυαλά στα κάγκελα

Το τραγούδι, τα φάλτσα και τα υπονοούμενα συνεχίζονται...

Σκορδά - Λιάγκας: φούστα κλαρωτή και τα μυαλά στα κάγκελα

Σκοπό να μας... κουφάνουν φαίνεται ότι το έχουν βάλει ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, που για ακόμα μία φορά έκαναν διαγωνισμό τραγουδιού με πολλά ντεσιμπέλ! Την παράσταση έκλεψε η Βίκυ Παγιατάκη με το «Φούστα Κλαρωτή», ενώ νικήτρια αναδείχθηκε η Σκορδά, κάνοντας τον Λιάγκα να ξεφωνίζει «ήρθε στο σπίτι, ήρθε στο σπίτι»!

Μετά τον Τάκη Ζαχαράτο την περασμένη εβδομάδα, ήταν η σειρά του Δημήτρη Καμπουράκη να κρίνει τα ταλέντα στο «Πρωινό Mou».

Πρώτος τραγούδησε ο Χρήστος Νέζος που εκτέλεσε τον «Άδωνι», ενώ ακολούθησε η αστρολόγος της εκπομπής που είπε «Φούστα Κλαρωτή» σε μεγάλα κέφια! Μάλιστα, η Βίκυ Παγιατάκη... προειδοποίησε πως δεν έχει κάνει πρόβα.

Το «Σ’ Αγαπώ» του Χατζηγιάννη επέλεξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που μάλλον σκοπεύει να αποδομήσει κάθε τραγούδι που αγαπάει το κοινό! Οι συνεργάτες της εκπομπής άρχισαν να τον χειροκροτούν και να φωνάζουν «Σάαακη», όσο ο εκείνος ερμήνευσε με αέρα καταξιωμένου αστέρα του πενταγράμμου...

«Amore Mio» τσίριξε -κυριολεκτικά- η Φαίη, που διαπιστώνουμε πως έχει μανία με τα ιταλικά τραγούδια. Την προηγούμενη φορά, είπε το «Parole», το οποίο όπως αποκάλυψε τραγούδησε για πρώτη φορά με το... «αγαπάκι» της! By the way, σήμερα η ξανθιά έβαλε γιλέκο πάνω από την λευκή κοντή μπλουζιτσα, μην βγει πάλι η φουσκωμένη κοιλίτσα φάτσα - φόρα και πουν ότι είναι έγκυος...

Το τέλος της εκτέλεσης συνοδεύτηκε με χειροκροτήματα και φωνές backstage που φώναζαν «Μπερλουσκόνι, Μπερλουσκόνι», ενώ ο Ουγγαρέζος παρότρυνε τον Λιάγκα να... ��ην μαζέψει!

«Στην οικογένεια να πάει, στην οικογένεια», φώναζε ο Λιάγκας όσο η καλή του ερμήνευε, ενώ εκείνος είπε το «Να Μ’ Αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου. Όχι, δεν το αφιέρωσε στην Φαίη, αλλά... στον Δημήτρη Καμπουράκη, λέγοντας πως θα κάνει το αριστερό του προφίλ να συγκινηθεί!

Με βάση τους βαθμούς του Καμπουράκη, νικήτρια βγήκε η Φαίη Σκορδά. «Ήταν η πιο σεξουαλική ερμηνεία», είπε ο δημοσιογράφος και πέταξε την «βόμβα»: «κουνιόσουν λιγότερο από το συνηθισμένο»!

Δεν ξέρουμε αν κουνιότανε περισσότερο ή λιγότερο από το συνηθισμένο, σίγουρα πάντως φάλτσαρε περισσότερο από κάθε άλλη φορά...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top