Eπιστρέφει στην Ελλάδα ο τέως

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος

Eπιστρέφει στην Ελλάδα ο τέως

Την απόφασή του να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα -και, συγκεκριμένα, στο Πόρτο Χέλι- εκφράζει σε συνέντευξή του ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, προσθέτοντας πως αυτό ήταν ανέκαθεν το όνειρό του!

«Μόνο όσοι έχουν κάνει εξορία ξέρουν. Εγώ πάντοτε ήθελα να γυρίσω πίσω. Και η γυναίκα μου το ίδιο. Όταν παντρευτήκαμε, μείναμε περίπου 4 χρόνια εδώ, της άρεσε πολύ και μετά αναγκαστήκαμε να φύγουμε», δηλώνει ο Κωνσταντίνος στην «Rea lNews».

Εδώ και καιρό, ο τέως πηγαινοέρχεται Αθήνα - Λονδίνο μία φορά την εβδομάδα, ενώ επιβλέπει προσωπικά τις εργασίες στο σπίτι του στο Πόρτο Χέλι, όπου και θα εγκατασταθεί μόνιμα.

Στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν και τα παιδιά του στην Ελλάδα, ο κ. Γκλύξμπουργκ απαντά πως θα ήθελε αλλά δεν τα πιέζει καθώς έχουν τη δική τους ζωή. «Δεν επηρεάζω τα παιδιά μου. Τα αφήνω να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Αν θεωρήσω ότι δεν είναι καλή η απόφασή τους, θα το πω, αλλά από κει και πέρα η τελική απόφαση είναι των παιδιών», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον γάμο Νικόλαου - Τατιάνας, το καλοκαίρι στις Σπέτσες, ο τέως δηλώνει πανευτυχής: «ήταν θαύμα... Από τον δικό μου γάμο, είναι ο πρώτος γάμος της οικογένειας που γίνεται πάλι στην Ελλάδα. Ήταν πολύ συγκινητική και η συμμετοχή του κόσμου. Μας έκανε και καλό καιρό, όλα ήταν υπέροχα».

«Να έχουμε ελπίδα. Και πρέπει να τους δώσουμε την ελπίδα, γιατί μπορεί να γίνουν πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά η ελπίδα είναι το πιο σημαντικό», ήταν η συμβουλή του προς τους Έλληνες για τις δύσκολες μέρες που ζουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top