Miranda Kerr: γυμνή και... έγκυος!

Τι λέει για το μωρό και το μέλλον της η σέξι καλλονή

Miranda Kerr: γυμνή και... έγκυος!

Στη λίστα με τα μοντέλα που πόζαραν γυμνά την περίοδο της εγκυμοσύνης τους μπήκε η Miranda Kerr, ο «άγγελος» της «Victoria Secret» που παντρεύτηκε προσφάτως τον Orlando Bloom! «Η οικογένειά μου είναι η ζωή μου», δηλώνει το 27χρονο μοντέλο.

Η Miranda φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού «W» όπως την γέννησε η μαμά της και κρατώντας την κοιλίτσα της στα χέρια. Βy the way, παρόμοια φωτογράφηση -αλλά με το ένα χέρι να καλύπτει το στήθος- είχε κάνει προ 20ετίας η Demi Moore...

Το τεύχος είναι αφιερωμένο σε οικογένειες επωνύμων, ωστόσο, ποιός να προσέξει π.χ. την Katherine Heigl με την κόρη της όταν έχει γυμνή μπροστά του την Miranda;

«Για μένα, η οικογένεια είναι η ζωή μου. Η απόφαση να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια δεν με προβλημάτισε καθόλου», εξομολογείται το μοντέλο στο περιοδικό και προσθέτει πως δεν έχει πρόβλημα να εγκαταλείψει για λίγο την καριέρα της παρά το ότι βρίσκεται στα καλύτερά της.

«Η καριέρα μου ήταν υπέροχη, αλλά δεν είναι η ζωή μου. Δεν αγχώνομαι να επιστρέψω στη δουλειά. Στόχος μου είναι να έχω ένα οικολογικό σπίτι, μία αιώρα και ένα κήπο λαχανικών. Και πιστεύω ότι θα τον πετύχω», προσθέτει.

Miranda και Orlando παντρεύτηκαν μυστικά τον Ιούλιο, ενώ το μοντέλο ανακάλυψε πως ήταν έγκυο�� κατά την διάρκεια φωτογράφησης στο Παρίσι. Το ζευγάρι έχει δηλώσει πως δεν θέλει να μάθει το φύλο του παιδιού, οπότε η έκπληξη θα είναι διπλή σε λίγους μήνες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top