Με τον Ματέο στο σχολείο των παιδιών της η Ελένη

Κοινή εμφάνιση μετά την έκδοση του διαζυγίου της

Με τον Ματέο στο σχολείο των παιδιών της η Ελένη

Σχολική γιορτή είχαν τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη και με ποιόν θα πήγαινε η παρουσιάστρια; Mε τον Γιάννη Λάτσιο που πλέον είναι και τυπικά χωρισμένοι; Όχι βέβαια... Μόνη σαν τον λεμόνι; Όχι βέβαια... Με τον Ματέο Παντζόπουλο πήγε!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το «TV Weekend», αφού ξενύχτησε το βράδυ της Παρασκευής στην Νατάσσα Θεοδωρίδου μαζί με το team της εκπομπής της, η Ελένη έπρεπε να πάει στο πάρτι που έκανε το σχολείο για το Halloween. Τα πάει και σε αγγλόφωνο βλέπετε...

Η οικοδέσποινα του «Καφέ» προπορευόταν κρατώντας από το χέρι τα δύο της κορίτσια, ακολουθούσε ο Άγγελος και στα... μετόπισθεν ο Ματέο! Πώς είναι οι σωματοφύλακες πίσω από τους VIP; Ένα τέτοιο πράγμα ο καλός φίλος της μαμάς Ελένης.

Όπως είπαν άνθρωποι που τους συνάντησαν, η παρουσιάστρια φορούσε τζιν και αθλητικό φούτερ, ενώ τζιν και μπότες τύπου Ugg επέλεξε ο Ματέο.

Οι κυρίες που βρίσκονταν εκεί έσπευσαν να χαιρετήσουν την παρουσιάστρια και να της μιλήσουν, ενώ η Ελένη και ο συνοδός της συνομίλησαν και με άλλες επώνυμες μαμάδες.

Ενδιαφέρον, πάντως, θα είχε να μάθουμε τι είπαν στα πηγαδάκια τους οι επώνυμες κυρίες για την κοινή εμφάνιση Ελένης - Ματέο μετά την έκδοση του διαζυγίου...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top