Μανωλίδου: «Αν το ζητήσει ο Άδωνις, σταματάω την TV»

«Γιατί με ρωτούν όλοι για εγκυμοσύνη, τόσο πολύ πάχυνα;»

Μανωλίδου: «Αν το ζητήσει ο Άδωνις, σταματάω την TV»

«Αν ποτέ μου ζητήσει ο ‘Άδωνις να σταματήσω την τηλεόραση θα το κάνω ασυζητητί» δηλώνει η Ευγενία Μανωλίδου σε συνέντευξη της στην Espresso της Κυριακής στην οποία για ακόμη μια φορά διαψεύδει τις φήμες ότι είναι έγκυος.


Η παρουσιάστρια-μουσικός-σύζυγος βουλευτού νοιώθει ότι δέχεται πολλές φορές άδικη επίθεση τονίζοντας πως αν ίσχυαν όσα άσχημα γράφονται κατά καιρούς για τον χαρακτήρα της δε θα είχε επιβιώσει επαγγελματικά: «Με κατηγορούν ότι είμαι αδίστακτη, ότι πατάω επί πτωμάτων, ότι έχω τρομακτικές οικονομικές απαιτήσεις, ότι απολύω συνεργάτες και τσακώνομαι διαρκώς. Αν είχα όντως τέτοια συμπεριφορά δε θα επιβίωνα ούτε έναν χρόνο» δηλώνει η Ευγενία Μανωλίδου.


Η κ. Μανωλίδου τονίζει ότι της αρέσει πολύ ως σόου το «Master Chef» (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…), δηλώνει ότι έχει ήδη γίνει καλύτερη μαγείρισσα μέσα από το σόου αλλά εξομολογείται ότι αν θα έπαιρνε "λευκό χαρτί" από κανάλι για παρουσίαση εκπομπής, αυτή θα είχε σίγουρα σχέση με τη μουσική «και ειδικότερα την κλασική μουσική. Δεν είναι τόσο βαρετή όσο πολλοί ίσως νομίζουν. Το έχω συζητήσει παλαιότερα αλλά έπεσε στο κενό η προσπάθεια. Ίσως να μην είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή…».


Όσον αφορά τη σχέση της με τα ��έλη της κριτικής επιτροπής του «Μaster Chef», η Ευγενία Μανωλίδου δηλώνει ορθά και κοφτά ότι ουδέποτε έχει υπάρξει ένταση στις σχέσεις της με κάποιο από τα άτομα της επιτροπής και τονίζει ότι και οι τέσσερις έχουν «δέσει» εξαιρετικά.


Τέλος, η «κα Μπουμπούκου» διαψεύδει για ακόμη μια φορά τις φήμες για εγκυμοσύνη, διερωτώμενη αν έχει παχύνει τόσο πολύ που να δικαιολογεί όλο αυτό το ντόρο: «Με ρωτούν συνέχεια τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Είναι πολύ περίεργο. Δεν είμαι έγκυος, το είπα και το ξαναλέω! Έχω φθάσει στο σημείο να κοιτιέμαι και να αναρωτιέμαι: “Μα τόσο πολύ έχω παχύνει στο MasterChef;»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top