Διάσημη μαμά έχασε το παιδί της σε εμπορικό!

Είχε το μυαλό της στα... ρούχα

Διάσημη μαμά έχασε το παιδί της σε εμπορικό!

Την πιο σοκαριστική εξομολόγησή της κάνει η Halle Berry περιγράφοντας την στιγμή που έχασε την κόρη της μέσα σε εμπορικό! Παράλληλα, αποκαλύπτει πως της αρέσει να τριγυρίζει γυμνή μέσα στο σπίτι, ενώ διαψεύδει τα σενάρια που την θέλουν να υποδύεται την Oprah Winfrey στον κινηματογράφο.

«Στεκόταν και της κρατούσα το χέρι όταν, εντελώς ξαφνικά, χάθηκε την ώρα που κοιτούσα ένα καρτελάκι με τιμές», λέει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στην Ellen DeGeneres στην εκπομπή που θα προβληθεί την Δευτέρα.

Η 3 ετών Nahla είχε χαθεί όσο η μαμά της χάζευε τις βιτρίνες με τα ρούχα: «Κοίταξα πίσω μου και δεν την βρήκα. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και ήμουν έτοιμη να αρχίσω να φωνάζω Κλείστε το κατάστημα. "Κλείστε τις πόρτες! Η κόρη μου χάθηκε!"», συνεχίζει η 44χρονη ηθοποιός.

Όπως αποδείχθηκε, η μικρή προτίμησε να παίξει λιγουλάκι και κρύφτηκε πίσω από μερικές κρεμάστρες με παντελόνια, ενώ η μαμά της την βρήκε όταν έβγαλε το κεφάλι από την κρυψώνα και της είπε «γεια»!

«Κάθε μητέρα μπορεί να χάσει το παιδί της σε ένα πολυκατάστημα. Ίδρωσα ολόκληρη και φρίκαρα μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Νόμιζα ότι το κεφάλι μου είχε φύγει από το σώμα μου», καταλήγει η Halle.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του σόου της έκανε δώρο έναν... σάκο, που έγραφε «να επιστραφεί στην βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Halle Berry».

Η Ellen πάντως πήρε ένα γερό σοκ με την γυμνή αποκάλυψη της ηθοποιού. «Λατρεύω να είμαι γυμνή στο σπίτι», λέει η Halle, προσθέτοντας πως δεν κάνει τις δουλειές έτσι αλλά απλώς περπατάει πάνω κάτω... Χαρά οι γείτονες ε;;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top