Αγνώριστος ο Michael Douglas από τις χημειοθεραπείες

Σοκ προκαλούν οι φωτο του-έχει φτάσει τα 62 κιλά

Αγνώριστος ο Michael Douglas από τις χημειοθεραπείες

Κατέρρευσε στο σπίτι του ή όχι ο Michael Douglas; Και εάν όχι, γιατί τα δημοσιεύματα «οργιάζουν» σχετικά με την νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης;

Οι πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού γίνονται όλο και λιγότερες και όλο και πιο συγκεχυμένες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για τον ίδιο, καθώς έχει μείνει 62 κιλά και οι χημειοθεραπείες τον έχουν καταβάλλει περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή. Ο καρκίνος του λάρυγγα τον έχει κουράσει υπερβολικά και του προκαλεί φρικτούς πόνους, τόσο στον ίδιο τον λάρυγγα, όσο και στο στόμα. Αυτός είναι και ο λόγος που εμφανίζεται τόσο αδυνατισμένος. Η δυνατότητα να φάει είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Οι εφημερίδες και τα περιοδικά αναφέρουν ότι από τύχη δεν άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη πριν από λίγες ημέρες. Η σύζυγός του Catherine Zeta Jones, που βρίσκεται διαρκώς στο πλάϊ του, ειδοποίησε ασθενοφόρο μόλις είδε ότι χάνει τις αισθήσεις του, το οποίο τον μετέφερε άμεσα στο κέντρο Sloan-Kettering. Οι γιατροί που τον εξέτασαν δήλωσαν ότι δεν συντρέχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας και του σύστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του και να ξεκουραστεί. Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι δεν έχουν πειστεί και αναφέρουν ότι ο Douglas συνεχίζει να νοσηλεύεται στην συγκεκριμένη κλινική. Και όχι μόνο δεν έχει πάρει εξιτήριο, αλλά η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ανησυχητική.

Οι φωτογραφίες πο�� βλέπουν το φως της δημοσιότητας πάντως προκαλούν σοκ και δεν θυμίζουν σε τίποτα τον λαμπερό σταρ που με την θετική του αύρα, παρέσυρε τους πάντες στο πέρασμά του. Οσο για την σύζυγό του, εκείνη βιώνει το προσωπικό της δράμα, μην έχοντας φύγει ούτε λεπτό από δίπλα του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top