Από το ψηλότερο κτίριο του κ��σμου «κρεμάστηκε» ο Τομ Κρουζ

Σε άκρως… «Επικίνδυνες Αποστολές»!

Από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου «κρεμάστηκε» ο Τομ Κρουζ

Ο Τομ Κρουζ είναι άσσος στις «Επικίνδυνες αποστολές» και το αποδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο! Ο διάσημος ηθοποιός, κρεμάστηκε από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Burj Kahlifa στο Ντουμπάι, για τις ανάγκες της τέταρτης κινηματογραφικής «Επικίνδυνης αποστολής».


Ο διάσημος ηθοποιός αν και πενηνταρίζει σε δυο χρόνια, αποτελεί τον ορισμό του «τα κάνω όλα». Μέχρι στιγμής έχει κάνει άλματα στο κενό από ψηλά κτίρια, σπαθομαχίες με σαμουράι, και αναρρίχηση χωρίς σκοινιά. Ε ήρθε και η ώρα να κρεμαστεί από τον 124οόροφο του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο, και συγκεκριμένα από τον όροφο παρατήρησηςμε ύψος 2.727 ποδιών.


Από κάτω, πλήθος κόσμου παρατηρούσε με θαυμασμό τη σκηνή για τις ανάγκες της οποίας ο Τομ Κρουζ τρέχει κατά πλάτος των παραθύρων του ουρανοξύστη και μονομαχεί με έναν άλλον ηθοποιό σε μια εντυπωσιακή καταδίωξη , η οποία και καταγράφηκε από ελικόπτερο.


Αφού τελείωσε τις… «επικίνδυνες σκηνές», ο 48χρονος ηθοποιός, έβαλε το καλύτερο του χαμόγελο και μίλησε στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου που οργανώθηκε για την ανακοίνωση του φιλμ το οποίο φέρει τον τίτλο «Ghost protocol».


Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top