Η Ερμιόνη «έφαγε» τον Χάρι Πότερ!

Υστερία στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του μικρού μάγου

Η Ερμιόνη «έφαγε» τον Χάρι Πότερ!

Το μαύρο μίνι που έβαλε η Ερμινόνη, κατά κόσμον Έμα Γουότσον, έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρουσίαση της νέας ταινίας του Χάρι Πότερ! Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Leicester Square για να δει από κοντά τους πρωταγωνιστές της ταινίας, που αναμένεται να φέρει εκατομμύρια στα ταμεία.

Οι νεαροί Bρετανοί αστέρες Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμμα Γουότσον και Ρούπερτ Γκριντ -που υποδύονται τους Χάρι, Ερμιόνη και Ρον αντίστοιχα- εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί και πόζαραν χαμογελαστοί, ενώ δεν παρέλειψαν να υπογράψουν αυτόγραφα.

Μάλιστα, οι περισσότεροι ηθοποιοί είχαν στο πέτο χάρτινες κόκκινες παπαρούνες, που οι Βρετανοί συνηθίζουν να φορούν για να τιμήσουν τους πεσόντες στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο.

Παρόντες ήταν όλοι οι ηθοποιοί της ταινίας, αλλά και η συγγραφέας των βιβλίων του μικρού μάγου, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, που είδε την καριέρα, την φήμη και την περιουσία της να αυξάνονται εν ριπή οφθαλμού.

Τα βλέμματα τράβηξε η κινηματογραφική Ερμινόνη που φορούσε ένα μαύρο σιθρού μίνι φόρεμα, επιβεβαιώνοντας πως το ασχημόπαπο μπορεί να γίνει κύκνος! «Ο πατέρας μου πάντοτε με ενθάρρυνε να διαλέγω πράγματα για εμένα. Ποτέ δεν φοράω απλά κάτι που μου δίνουν οι στυλίστες», δήλωσε η νεαρή ηθοποιός.

Οι μαθητευόμενοι μάγοι μεγάλωσαν πολύ από τότε που τους είδαμε για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές οθόνες. Εξάλλου, έχουν περάσει 10 χρόνια, κάτι που ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν παρέλειψε να επισημάνει στις δηλώσεις του. «Όταν ξεκίνησα στην ταινία δεν είχα ιδέα τι θα κέρδιζα σε 10 χρόνια και πόσο θα με βοηθούσε στη ζωή και την σταδιοδρομία μου», είπε.

Το πρώτο μέρος της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου» θα ξεκινήσει να προβάλλεται την ερχόμενη εβδομάδα και αναμένεται να σπάσει για ακόμα μία φορά τα ταμεία. Άλλωστε, το έργο είναι μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες του παγκόσμιου box office, με έσοδα άνω των 4,5 δισ. δολαρίων!

Παρά τα «πυρά» επειδή η ταινία δεν θα προβληθεί και σε 3D όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, οι κριτικοί κινηματογράφου συμφωνούν πως ο Χάρι Πότερ μεγάλωσε αλλά η μαγεία παραμένει ίδια...

Ο έβδομος και τελευταίος Χάρι θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2011, οπότε και αναμένεται το δεύτερο μέρος της ταινίας, στην οποία ο Χάρι, η Ερμιόνη και ο Ρον ολοκληρώνουν τις ιστορίες τους και, φυσικά, ο κεντρικός ήρωας αντιμετωπίζει τον μεγάλο του εχθρό, τον λόρδο Βόλντεμορτ!

Δείτε βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πρεμιέρα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top