Ποιά ηθοποιός βγήκε στον δρόμο με... αλουμινόχαρτα στο μαλλί;

Δεν άντεξε στο κομμωτήριο χωρίς τσιγάρο!!!

Ποιά ηθοποιός βγήκε στον δρόμο με... αλουμινόχαρτα στο μαλλί;

Με το αλουμινόχαρτο στο μαλλί βγήκε στον δρόμο γνωστή ηθοποιός, που πήγε στο κομμωτήριο για να ανανεώσει την κουπ αλλά δεν κατάφερε να μην καπνίσει! Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με το τσιγαράκι ανά χείρας και τα σύνεργα για τις ανταύγειες στο κεφάλι...

Η ηθοποιός - αλουμινόχαρτο είναι η Mischa Barton, που επισκέφθηκε την Πέμπτη το κομμωτήριο «Warren Tricomi Salon» του Λος Άντζελες.

Φορώντας μοδάτο κόκκινο φόρεμα, καφέ φλατ παπούτσια και με μαύρη πετσέτα στους ώμους (μην λερωθεί από την βαφή το ρουχαλάκι) η 24χρονη δεν άντεξε χωρίς μια τζούρα νικοτίνη και, με το κεφάλι τίγκα στο αλουμινόχαρτο, βγήκε στο πεζοδρόμιο να καπνίσει!

Αφού στάθηκε μεταξύ παρκαρισμένων αυτοκινήτων και κάδων σκουπιδιών, η ηθοποιός άναψε το τσιγαράκι της και, όταν τελείωσε, επέστρεψε στην καρέκλα του κομμωτηρίου.

Έξω, όμως, την περίμεναν οι παπαράτσι, που δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το θέαμα... Ρεζίλι έγινε η Mischa, που οι φωτογραφίες της «ταξιδεύουν» μέσω Ίντερνετ! Είδατε τι μπορεί να σου κάνει η καθολική απαγόρευση του καπνίσματος;;;

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ξανθιά ηθοποιός στέγνωσε και χτένισε τα μαλλιά της μόνη της! Αλλά σε αυτό μπορείς να πεις ότι καλά έκανε: είναι εποχές τώρα για... φιλοδωρήματα στην βοηθό της κομμώτριας;;; Μάζευε κι ας είναι ρώγες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top