Οι σέξι «άγγελοι» με τα εσώρουχα κατέβηκαν στη γη!

Το φαντασμαγορικό σόου της «Victoria Secret»

Οι σέξι «άγγελοι» με τα εσώρουχα κατέβηκαν στη γη!

Ακόμα ένα σόου που έκοψε την ανάσα διοργάνωσε η «Victoria Secret» με τα ομορφότερα κορίτσια της να περπατούν στην πασαρέλα με άκρως αποκαλυπτικά και αισθησιακά εσώρουχα! Η λεπτομ��ρεια που έκανε την διαφορά, όμως, ήταν οι live εμφανίσεις τραγουδιστών στην πασαρέλα!

Την βραδιά άνοιξε η Katy Perry που ερμήνευσε πολλές επιτυχίες της, ενώ το μικρόφωνο πήρε κατά την διάρκεια της επίδειξης και ο Akon. Η Katy τράβηξε τα βλέμματα με τις πολύχρωμες εμφανίσεις της, καθώς επέλεξε κορμάκια - φορέματα σε μοβ και κίτρινο, που την έκαναν... σαν να μπαίνει η άνοιξη!

Πρώτη εμφανίστηκε στην πασαρέλα η Adriana Lima φορώντας το πανάκριβο σουτιέν με πολύτιμους λίθους αξίας 2 εκατομμυρίων, το «Bombshell Fantasy Bra», που δημιούργησε για φέτος η εταιρεία.

Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Chanel Iman, Candice Swanepoel, Isabel Goulart και Selita Ebank ήταν μερικοί μόνο από τους «αγγέλους» που περπάτησαν στην πασαρέλα. Tα «καυτά» μοντέλα φορούσαν φτερά από ό,τι υλικό μπορείτε να φανταστείτε, ενώ μερικά από αυτά φύσηξαν χρυσόσκονη μέσα από τις παλάμες τους δημιουργώντας παραδεισένια εφέ!

Στις πρώτες σειρές, πάντως, είδαμε κυρίως... άνδρες και όχι αδικαιολόγητα. Gerard Butler, Kings Of Leon και Paul Haggis, ήταν κάποιοι από τους κυρίους που καταχειροκρότησαν τα κορίτσια, ενώ από επώνυμες κυρίες το «παρών» έδωσαν οι Paris και Nicky Hilton.

Η επίδειξη μαγνητοσκοπήθηκε και θα προβληθεί τηλεοπτικά στις 30 Νοεμβρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top