H Madonna έχει... ψείρες!

Σε λιγάκι αρχίζει το... ξύσιμο...

H Madonna έχει... ψείρες!

Όπο��ος έχει παιδιά στο σπίτι του και δη μικρά παιδιά που πηγαίνουν σχολείο, θα κολλήσει ψείρες. Τέλος. Δεν γλιτώνει κανείς. Διότι η ψείρα κυρίες και κύριοι δεν κάνει διακρίσεις. Θα πάει σε όποιο κεφάλι βρει. Ακόμη και εάν αυτό το κεφάλι ανήκει στην… Madonna!

Νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα έτσι; Κι όμως. Η βασίλισσα της ποπ εμφανίστηκε μέσω link στην εκπομπή της Ellen De Generes. Η παρουσιάστρια θέλησε να αστειευτεί μαζί της λέγοντάς της «κοίταξέ με, προσπαθώ να σου χαϊδέψω τα μαλλιά, έστω και μέσω… παραθύρου, γιατί αυτό ήταν το όνειρό μου!» Τι το’ θελε να ανοίξει το στόμα της; Η απάντηση της Madonna την άφησε με το στόμα ανοικτό. «Α, όχι, μην μου χαϊδέψεις τα μαλλιά γιατί έχουμε γεμίσει ψείρες στο σπίτι! Κράτα τα χέρια σου μακριά από τα μαλλιά μου!»

O διάλογος που ακολούθησε ήταν πραγματικά απολαυστικός.

«Αλήθεια έχετε γεμίσει ψείρες ή έτσι το λές;», ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Καλε ναι. Εχει ξανασυμβεί. Κάθε λίγο και λιγάκι αυτό γίνεται», απάντησε η Madonna.

«Αυτό είναι απαίσιο… ποιος τις έχει;»

«Ναι πραγματικά είναι απαίσιο. Φοβάμαι να ξαπλώσω στο κρεβάτι των παιδιών και να βάλω το κεφάλι μου στο μαξιλάρι τους γιατί θα αρχίσω να ξύνομαι…»

Αστεία, αστεία, η βασίλισσα μια χαρά φάνηκε να τα εννοεί αυτά που έλεγε. Το σκέφτεστε; Την βασίλισσα της ποπ να έχει… ψείρες; Ποια βαφή, ποιο οξυζενέ, ποιες ανταύγειες… Απαξ και κολλήσεις ψείρες, κοινώς… την έβαψες… Ευτυχώς που η Ellen De Generes δεν είχε φόβο. Αυτή ήταν στην Καλιφόρνια και η Madonna στη Νέα Υόρκη. Link και πάλι link…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top