Σταματήστε να φοράτε γάντια όταν μαγειρεύε��ε... Ελεος...

Στο σπίτι σας μαγειρεύετε με... γάντια;

Αγαπημένοι αναγνώστες του star.gr: Έχω μία απορία που θα ήθελα πολύ να την μοιραστώ μαζί σας. Εγώ, όταν μαγειρεύω στο σπίτι μου, δεν φοράω γάντια. Εκτός εάν προηγουμένως έχω πιάσει τον σκύλο μου, την γάτα μου, έχω κάνει άλλες 52 οικιακές εργασίες, εάν έχει συμβεί κάτι πολύ, μα πάρα πολύ σοβαρό και εκτός από όλα αυτά, δεν έχω πλύνει και τα χέρια μου. Για να συμβούν λοιπόν όλα αυτά μαζί, είναι λίγο εώς πολύ απίθανο. Μην σας πώ και αδύνατον.

Φαντάζομαι λοιπόν ότι ο περισσότερος κόσμος που βάζει κατσαρόλα στο σπίτι του ��αι δη σε καθημερινή βάση δεν έχει και τα γάντια του έτοιμα για να μαγειρέψει. Εκτός εάν πρόκειται να καθαρίσει κάτι πολύ ιδιαίτερο όπως ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι κρέατος ή ψαριού ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

Γιατί κάθε μέρα, όλες οι πρωινές εκπομπές, την ώρα της μαγειρικής κάνουν αυτό το σπαστικό πράγμα να βάζουν όποιον πρόκειται να μαγειρέψει να φορέσει και γάντια; Γιατί πρέπει να μας υπενθυμίσουν ότι ή θα κάνουν εγχείριση, ή θα πιάσουν κάτι που είναι το λιγότερο σιχαμερό; Γιατί οκ, εάν πρόκειται να μαγειρέψει κανείς ένα πολύ δύσκολο φαγητό, ίσως να χρειαστεί να προστατέψει τα χέρια του. Εάν όμως μαγειρέψει… ταλιατέλες με λαχανικά, παιδιά έλεος δηλαδή, δεν πρόκειται να μαγειρέψετε και κανένα γουρουνόπουλο. Μακαρόνια μαγειρεύετε. Το θέμα δεν είναι προσωπικό για το πρωινό του Mega όπου το πρωί της Τετάρτης η Φαίη μαγείρευε φαρφάλες με τα… γάντια, γιατί το θέμα είναι γενικότερο.

Και επαναλαμβάνω: Εάν κάποιος φτιάξει κάτι πολύ δύσκολο, το καταλαβαίνω να προστατέψει τα χέρια του. Εάν όμως το μενού περιλαμβάνει κάτι απλό και συνηθισμένο, τα γάντια είναι, πώς να το κάνουμε, too much. Θα μου πείτε θέλω να μην λερωθώ και να μην μυρίζω. Και σας ρωτώ και πάλι. Στο σπίτι σας, πώς πλένετε τα χέρια σας πριν και μετά το μαγείρεμα; Δεν σκέφτεστε ότι για τον τηλεθεατή αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο… ωραίο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top