Πασίγνωστο μοντέλο «την κάνει» για Βραζιλία

Ανοίγει επιχείρηση εσωρούχων...

Πασίγνωστο μοντέλο «την κάνει» για Βραζιλία

Αυτή η γυναίκα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι 47 ετών και μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 12 και επτά ετών. Έγινε γνωστή με το προσωνύμιο Το κορμί ή «The body», καθώς οι τέλειες αναλογίες της, την είχαν καταστήσει για χρόνια, αν όχι το τέλειο, ένα από τα ωραιότερα κορμιά της παγκόσμιας σοουμπιζ. Και όπως φαίνεται, το έχει ακόμη.

Σήμερα, η Elle Mc Pherson, είναι μητέρα δύο αγοριών, του Φλιν και του Ορέλιους, τα οποία απέκτησε με τον 47χρονο Αρμπάντ Μπουσόν, με τον οποίο δεν είναι πλέον μαζί. Ζει μόνιμα στο Λονδίνο, το οποίο εγκαταλείπει συχνά πυκνά για την Βραζιλία, την οποία επισκέπτεται για επιχειρηματικούς λόγους. Η Mc Pherson έχει επεκτείνει τις δουλειές της εκεί και συγκεκριμένα στο Σάο Πάολο, όπου άνοιξε πρόσφατα κατάστημα. Αυτό το διάστημα ασχολείται με σειρά εσωρούχων που σχεδίασε η ίδια και με την προώθηση τόσο των εσωρούχων, όσο και άλλων γυναικείων ειδών ένδυσης ανά τον κόσμο. «Η αγορά της Βραζιλίας είναι πολύ ενδιαφέρουσα, έχει χιλιάδες προοπτικές. Οι άνθρωποι εκεί έχουν άλλη ενέργεια. Θέλω πολύ να δω τις γυναίκες να επιλέγουν και να φορούν τα κομμάτια μου», δήλωσε το μοντέλο.

Στη ζωή της υπάρχει πλέον ένας άλλος άνδρας, ο 42χρονος Τζέφρεϊ Σόφερ, ο οποίος δυστυχώς δεν μπορεί να την συνοδεύει συχνά.

Σε ό,τι αφορά τον τίτλο «Το κορμί», η Elle απαντά. «Ηταν ευλογία για εμένα αυτό το παρωνύμιο. Με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου ως μοντέλου, αλλά και τώρα που δραστηριοποιούμαι με τις επιχειρήσεις. Μάλιστα, έτσι, ονόμασα μια συλλογή εσωρούχων που σχεδίασα».

Προσθέτει, δε, ότι προσέχει την σιλουέτα της με γυμναστική και βιολογικά προϊόντα, τα οποία υπάρχουν πάντα στο ψυγείο της.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η Mc Pherson πόζαρε στο σπίτι της με δερμάτινο κολάν και λευκό φανελάκι με τρουκς στους ώμους, ενώ φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες με κόκκινο πάτο, σήμα κατατεθέν του Οίκου Louboutin για την φετινή χειμερινή σεζόν.

«Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου», καταλήγει. «Είμαι το πρώτο πρόσωπο που βλέπουν όταν ξυπνούν και το τελευταίο λίγο πριν πάνε για ύπνο. Τα πηγαίνω σχολείο κάθε πρωί και τα παίρνω από εκεί κάθε μεσημέρι. Τους φτιάχνω το κολατσιό τους, ενώ στο σπίτι τρώμε πάντα όλοι μαζί. Φροντίζουμε και οι τρεις να βρίσκουμε χρόνο για την οικογένειά μας. Τους εμπιστεύομαι και με εμπιστεύονται. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top