Ηθοποιός έριξε χυλόπιτα στα Όσκαρ!

Ποιός είπε «όχι» στην μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου;

Ηθοποιός έριξε χυλόπιτα στα Όσκαρ!

Ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» ήταν η απάντηση του Hugh Jackman στην πρόταση να παρουσιάσει τα Όσκαρ του 2011! Έτσι, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, ο οικοδεσπότης της τελετής δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Στο μεταξύ, οι προβλέψεις για τις υποψήφιες ταινίες δίνουν και παίρνουν...

Ο 42χρονος ηθοποιός επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και αρνήθηκε την πρόταση, η οποία και έγινε μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από την παρουσίαση της τελετής του 2009.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Jackman έχει τα γυρίσματα για το σίκουελ του «X-Men Origins: Wolverine» τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Φεβρουαρίου. «Η 83η απονομή θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου και ο Hugh δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει», λένε πηγές από το περιβάλλον του.

Οι φήμες θέλουν την Ακαδημία Κινηματογράφου να ψάχνει εναγωνίως τον άνθρωπο που θα παρουσιάσει τα φετινά Όσκαρ, ο οποίος θα έπρεπε να έχει ήδη ανακοινωθεί. Στο τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα των Justin Timberlake, Tina Fey, Tom Hanks, Sacha Baron Cohen, David Letterman, Ben Affleck, Robert Downey Jr. και Mo’ Nique.

Σενάρια, όμως, γίνονται και για τις ταινίες που θα μπουν στις οσκαρικές λίστες, με το «Inception» του Leonardo di Caprioνα θεωρείται ένα από τα φετινά φαβορί.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται και για τα «SolitaryΜan» με τον Michael Douglas, «The Town» με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Ben Affleck και το «Another Υear»του Mike Leigh, ενώ φαβορί στα animations θεωρούνται τα «Toystory 3» και «Εγώ, ο απαισιότατος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top