Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Michael Jackson

Γιατί η Oprah Whinfrey έμεινε με το στόμα ανοικτό...

Δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος γύρω από το όνομα του Michael Jackson.

Σχεδόν ενάμισι χρόνο μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, η μητέρα του μίλησε στην Oprah Whinfrey για την διαρκή «μάχη» που είχε με τον γιο της, με θέμα τα ναρκωτικά. «Του έλεγα πως δεν θέλω να ακούσω μια μέρα ότι πέθανε από υπερβολική δόση. Γιατί αυτό θα με σκότωνε. Αλλά επέμενε ότι δεν έπαιρνε», δήλωσε η Catherine Jackson και πρόσθεσε πως ο γιος της ένιωθε πολύ άσχημα όταν ένιωθε πως εκείνη δεν τον πίστευε.

Η 80χρονη σήμερα μητέρα του αποκάλυψε πως του έλεγε να σταματήσει τις πλαστικές, εκείνος όμως δε�� άκουγε και κατηγορεί ευθέως τον γιατρό για το θάνατο του γιού της. «Γιατί δεν φρόντισε το παιδί μου; Γιατί δεν ακολούθησε τους κανόνες; Γιατί του το έδωσε το φάρμακο αυτό;», αναρωτήθηκε.

Στην συνέντευξη δεν έχασε την ευκαιρία να εμφανιστεί και ο πατέρας του βασιλιά της pop που δεν αρνήθηκε πως χτυπούσε τον γιο του. Η μητέρα του βέβαια έδωσε πιο λεπτομερή περιγραφή για την.....διαπαιδαγώγηση του γιού της. «Συνήθιζε να τον χτυπάει με την ζώνη», είπε. Η Oprah έμεινε με το στόμα ανοικτό. Γιατί κάποια πράγματα είναι λίγο εως πολύ γνωστά, αλλά το να τα ακούει κανείς με τα ίδια του τα αυτιά από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, είναι πολύ διαφορετικά. Η δημοσιογράφος, που βρέθηκε στην έπαυλη των Jacksons στο Los Angeles, συνάντησε και τα τρία του ��αιδιά που ακόμα προσπαθούν να συνηθίσουν την απουσία του πατέρα τους.

Ακόμα και μετά τον θάνατο του, ο θρύλος της ποπ κατάφερε να κάνει ρεκόρ πωλήσεων και τα έσοδα να ανέλθουν σε δυόμισι εκατομμύρια δολάρια 12 μήνες μετά τον θάνατο του.

Η μητέρα του όμως υποστηρίζει πως κάποια από τα τραγούδια του cd δεν είναι του Jackson. Βέβαια, όπως όλα δείχνουν είναι εκείνη που διαχειρίζεται τις εισπράξεις των πωλήσεων και ακριβώς επειδή συχνά υπάρχει ένα μικρό κενό ανάμεσα στο ακριβές ποσόν των εισπράξεων και στο ποιος θα το λάβει, εκείνη γίνεται και η παρεξήγηση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top