Η Ελένη... δεν αλλάζει με τίποτα...

Γιατί κόντεψε (πάλι) να πέσει κάτω από τα γέλια;

Η Ελένη... δεν αλλάζει με τίποτα...

Ο, τι και να γίνει, όσα να γραφτούν για εκείνη, όσο και να πέσουν τα ποσοστά της, ένα είναι σίγουρο: Η Ελένη δεν αλλάζει με τίποτα.

Το πρωί της Τρίτης, η Χριστίνα Πάζιου έκανε στο στούντιο γυμναστική με τακούνια. Την στιγμή που προλόγιζε το είδος των ασκήσεων που θα παρουσίαζε, η Ελένη πετάχτηκε: «Για κλείσε μάτι… τι μάσκαρα βάζεις; Θα μου το πεις μετά για να μην φανεί διαφημιστικό».

Κάγκελο έμεινε και η γυμνάστρια, η οποία λίγα δευτερόλεπτα μετά άρχισε να χαμογελά αμήχανα, καθώς στην κουβέντα μπήκε και ο Νίκος Μουτσινάς, με το χαρακτηριστικό του χιούμορ: «Για κλείσε χείλη. Και πές μας τι lip gloss φοράς, αλλά λίγο αργότερα, να μην φανεί διαφημιστικό!»

Η Ελένη κόντεψε να πέσει κάτω από τα γέλια. Είναι αυτό που λέμε ότι… ό,τι θυμάται χαίρεται; Αυτό ακριβώς. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Αφού έκανε λοιπόν τα αστειάκια της και γέλασε με την ψυχή της, άρχισε την γυμναστική. Έλα όμως που το φόρεμά της ήταν τόσο στενό σήμερα που δεν μπορούσε με τίποτα… Προσπάθησε είναι η αλήθεια, αλλά δεν τα κατάφερε.

Είναι γεγονός πάντως ότι στην σημερινή εκπομπή, η Ελένη εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ. Ισως τα πρώτα της χρόνια στο πόστο του πρωινού να ήταν το ίδιο αδύνατη, αλλά μετά από τρία παιδιά και τέτοιο φαγητό που έχει ρίξει στις εκπομπές της, κανείς δεν περίμενε ότι το 2010 και μετά από τόσα χρόνια θα ήταν τόσο αδύνατη. Αλήθεια, τι να φταίει για τις ανορεξίες;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top