Μέμος Μπεγνής: «δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού και η επίθεση στα ριάλιτι

Μέμος Μπεγνής: «δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι»

Κατάντια χαρακτήρισε την φετινή σεζόν στην τηλεόραση ο Μέμος Μπεγνής και εξαπέλυσε δριμεία κριτική στα ριάλιτι. «Οι Έλληνες έχουν υψηλότερο επίπεδο» είπε ο ηθοποιός και ξεκαθάρισε ότι δεν θα παρουσίαζε ποτέ ριάλιτι, ενώ πρόσθεσε πως ουδέποτε καβάλησε το καλάμι.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάνε στα ριάλιτι... Όλες αυτές οι εκπομπές παίρνουν ψωμί από τον χώρο των ηθοποιών και δεν προσφέρουν τίποτα σε όσους συμμετέχουν, ούτε και σε αυτούς που τους βλέπουν», είπε αποκλειστικά στην κάμερα του «Super Star» ο Μέμος.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως έχει δεχθεί επίθεση και αρνητικά σχόλια για αυτή την άποψή του, λέγοντας πως «όταν κάποιος πει αρνητικό για κάτι που είναι της μόδας και έχει γίνει καθεστώς, η ομάδα που το υποστηρίζει θα πέσει να τον κατασπαράξει». Στον ίδιο έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει ριάλιτι, ωστόσο, αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Από τα «βέλη» του ηθοποιού δεν ξέφυγε ούτε το «Just The 2 Of Us» για το οποίο είπε πως είναι ματαιόδοξο. «Δεν κατακρίνω τον Γιώργο Καπουτζίδη που το παρουσιάζει. Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ να με κρίνει κάποιος ο οποίος δεν έχει μουσικές σπουδές όπως εγώ. Για ποιόν λόγο να πάει κάποιος; Μόνο και μόνο για να βγει στην τηλεόραση, να γίνει λίγο πιο πολύ γνωστός; Μου κάνει πολύ ματαιόδοξο όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό τον καιρό ο Μέμος πρωταγωνιστεί σε σίριαλ της κυπριακής τηλεόρασης, ενώ από τις 19 Νοεμβρίου θα συμμετέχει σε μουσική παράσταση με την Νίνα Λοτσάρη, την Τάνια Τρύπη και τον Χάρη Ρώμα.

«Δεν έχω καβαλήσει ποτέ το καλάμι», τόνισε ο ηθοποιός, προσθέτοντας πως μετά τις επιτυχίες του νόμιζε ότι όλα τελείωσαν. «Ευτυχώς, κατάλαβα νωρίς πως δεν είναι έτσι», συνέχισε, ενώ απέδωσε τους κακούς χαρακτηρισμούς που κατά καιρούς του έχουν προσάψει στο ότι είναι κλειστός χαρακτήρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top