Τί έγραφε η τούρτα του Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Τα γενέθλια του τραγουδιστή στην Κύπρο

Μια τούρτα- έκπληξη περίμενε το Μιχάλη Χατζηγιάννη πριν από λίγες ημέρες στο Στάδιο Ελευθερία της Λευκωσίας, όπου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συναυλία του.

Ενώ τραγουδούσε στο κέντρο της τεράστιας σκηνής, μια τούρτα με δύο μεγάλα κεράκια «προσγειώθηκε» μπροστά του. Η ορχήστρα έπαι��ε το Happy Birthday, ενώ ολόκληρο το στάδιο «σείστηκε» από τις ευχές προς τον τραγουδιστή που έκλεισε τα 31 του χρόνια. Με φόντο το αναμμένο video wall πίσω του, όπου φαινόταν συνεχώς η φράση «Χρόνια Πολλά», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ευχαρίστησε τους θαυμαστές του που παρατήρησαν ότι δεν έσβησε τα κεράκια στην τούρτα του αλλά αντίθετα άφησε το δροσερό αεράκι να τ’ αφήσει να σβήσουν. Για την ηλικία του είπε πως ούτε που έχει καταλάβει πώς πέρασαν τα χρόνια, ότι έχει περάσει πολύ όμορφα και πως νιώθει πολύ ωραία. «Πως πέρασε ο χρόνος, πως πέρασαν τα χρόνια ούτε που κατάλαβα αλλά ένα έχω να πω. Δεν μετανιώνω για τίποτα πέρασα όμορφα…» είπε μεταξύ άλλων.

Η κάμερα ήταν τοποθετημένη σε τέτοιο σημείο που δεν στάθηκε τελικά εφικτό να δει κανείς τι έγραφε η τούρτα του Μιχάλη.

Η αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια δεν τα κατάφερε τελικά να είναι εκεί μαζί του και να του ευχηθεί για τα γενέθλια του.

Στους θαυμαστές του όμως και ειδικά τους νέους αφιέρωσε το τραγούδι Ανάποδα, ζητώντας τους να είναι πάντα δυνατοί και να μην υποκύπτουν σε όσα βλέπουμε καθημερινά να συμβαίνουν γύρω μας. Αρκετοί από αυτούς μας δήλωσαν πως είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουν τόσο επικοινωνιακό μαζί τους αφού ήθελε συνεχώς να τους μιλά και να κάνει «παιχνίδι» μαζί τους, χορεύοντας και ζητώντας τους να ανεβάσουν τα χέρια τους ψηλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top