Τίτλοι τέλους (ξανά) για Αρναούτογλου - ��πουλέ

Είναι τελικά μαζί ή χώρισαν μετά από άγριο καβγά;

Τίτλοι τέλους (ξανά) για Αρναούτογλου - Μπουλέ

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάντιας Μπουλέ: κάποιες φήμες θέλουν το ζευγάρι να χώρισε ξανά λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή του ύστερα από έναν έντονο καβγά, ενώ άλλες τους θέλουν μαζί και... οριακά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», την περασμένη Κυριακή ο Γρηγόρης και η Νάντια είχαν έναν άγριο καβγά στο διαμέρισμα του παρουσιαστή στην Πεντέλη. Αν και ουδείς γνωρίζει τι ήταν αυτό που άναψε τα αίματα, οι φωνές τους ακούστηκαν σε όλη την γειτονιά, ενώ η ξανθιά παρουσιάστρια μάζεψε λίγα από τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι!

Πολλοί μιλούν για οριστικό τέλος στη σχέση Γρηγόρη - Νάντιας, με το περιβάλλον της ξανθιάς να επισημαίνει πως δύσκολα θα ξεχάσουν τα λόγια που είπε ο ένας στον άλλο και ακόμα πιο δύσκολα θα επανασυνδεθούν. Μάλιστα, μέχρι και σήμερα δεν έχουν μιλήσει...

Ο Γρηγόρης γνώρισε την Νάντια στο πλατό του «Όμορφου Κόσμου» και αμέσως ο έρωτας φούντωσε. Αν και για καιρό κρύφτηκαν από όλους και από όλα, τελικά αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Τα καβγαδάκια και οι διαφωνίες που ακολούθησαν είχαν σαν αποτέλεσμα να αποφασίσουν να μείνουν για λίγο χωριστά μέχρι τα πράγματα να ηρεμήσουν. Έτσι, ο Γρηγόρης έκανε τις βουτιές του με φίλους στη Χαλκιδική και η Νάντια με δικούς της ανθρώπους στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Το καλοκαίρι έφυγε, όμως, η επανασύνδεση ήρθε...

Η νέα αρχή του ζευγαριού, όμως, φαίνεται ότι επισκιάστηκε από την τηλεόραση καθώς οι δυο τους βρέθηκαν να παίζουν απέναντι με την Νάντια να είναι η μεγάλη χαμένη της AGB. Πληροφορίες, μάλιστα, λένε πως αυτή ήταν η αφορμή για τις νέες γκρίνιες που τελικά έφεραν τον δεύτερο χωρισμό.

Από την άλλη, δημοσιεύματα αναφέρουν πως Γρηγόρης και Νάντια είναι ακόμα μαζί και τα ξημερώματα της Παρασκευής διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου.

Τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ των δύο παρουσιαστών δεν το γνωρίζει κανείς εκτός από τους ίδιους, αν και η σχέση τους φαίνεται ότι κρέμεται από μια κλωστή που από στιγμή σε στιγμή θα σπάσει. Άλλωστε και οι δύο προτιμούν να βγαίνουν με φίλους και συνεργάτες παρά μαζί, γεγονός που μόνο ότι όλα είναι καλά δεν δείχνει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top