Πόσα φορέματα άλλαξε η Longoria στα MTV;

Δείτε τα εντυπωσιακά συνολάκια ένα προς ένα!

Πόσα φορέματα άλλαξε η Longoria στα MTV;

Η βραδιά των βραβείων MTV, ήταν «δύσκολη» για την Eva Longoria, καθώς εκτός από την πίεση της παρουσίασης των βραβείων, έπρεπε καθ΄όλη τη διάρκεια της τελετής ν΄ αλλάζει συνεχώς κοστούμια και φορέματα.

Η 35χρονηπρωταγωνίστρια των Desperate Housewives, άλλαξε συνολικά δέκα φορέματα ενώ έδειξε ότι εκτός από μεγάλη γοητεία, διαθέτει καιαυξημένη αίσθηση του χιούμορ, καθώς κατά τη διάρκεια των βραβείων εμφανίστηκε με ένα γιγάντιο κοστούμι- «ζαμπόν».

Η Longoria, με κάθε φόρεμα άλλαζε και χτένισμα, ενώ το στυλ των φορεμάτων κυμαινόταν σε όλα τα στυλ: maxi,mini, ριχτά, στενά, όλα τα είχε ο μπαξές! Ωστόσο, όλα τους είχαν ένα κοινό παρονομαστή: ήταν σέξι και αποκαλυπτικά.

Ανάμεσα τους, ξεχώρισαν μια καφέ τουαλέτα του οίκου Pucci, αλλά και πολλά συνολάκια του σχεδιαστή Gianfranco Ferre, που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις.

Η 35χρονη σταρ πάντως, παρά τις εξουθενωτικές αλλαγές φορεμάτων φαίνεται να το απόλαυσε με το παραπάνω, καθώς δεν παρέλειψε μέσω του Twitter να εκφράσει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της, αλλά και να ευχαριστήσει την Ισπανία και την Μαδρίτηπου φιλοξένησαν τα βραβεία ΜΤV.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top