Το τραγούδι της Σκορδά για... το αγαπάκι!

Διαγωνισμός τραγουδιού με αποκαλύψεις στο «Πρωινό Mou»

Το τραγούδι της Σκορδά για... το αγαπάκι!

Για το αγαπάκι της τραγούδησε σήμερα η Φαίη Σκορδά, που βρήκε αφορμή μέσα από τον διαγωνισμό τραγουδιού στο «Πρωινό Mou» για να μας δείξει πόσο ερωτευμένη είναι με τον Γιώργο Λιάγκα! Παράλληλα, όμως, μας έδειξε και την κοιλίτσα της, που εμφανίστηκε φουσκωτή - φουσκωτή μέσα από το κοντό λευκό μπλουζάκι που φορούσε!

Έχοντας ως κριτή τον Τάκη Ζαχαράτο, οι συντελεστές της εκπομπής έκαναν διαγωνισμό τραγουδιού με συνοδεία πιάνου τον οποίο και ονόμασαν «Just Between Us».

Την αρχή του σόου έκανε ο Χρήστος Νέζος, ενώ ακολούθησε η Βίκυ Παγιατάκη σε ρόλο πετυχημένης Καραγκούνας, ερμηνεύοντας όλο μπρίο και νάζι «Μήλο μου Κόκκινο».

Σάκη Ρουβά εκτέλεσε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ όταν ήρθε η σειρά της η Φαίη επέλεξε το «Parole».

«Θα πω ένα πολυαγαπημένο τραγούδι. Πρώτη φορά το είπα με το αγαπάκι μου, τώρα μόνη», είπε και πέρασε στην εκτέλεση...

Τις φωνητικές ικανότητες θα της αφήσουμε στην άκρη, καθώς αυτό που ξεχώρισε ήταν η φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας! Τι το ήθελε η ξανθιά να σηκώσει τα χέρια όσο τραγουδούσε; Η κοιλίτσα βγήκε φάτσα - φόρα και μετά ήταν αργά για να την συμμαζέψει. Άντε να μας πείσει τώρα ότι δεν είναι έγκυος - όχι ότι τα έχει καταφέρει, αλλά λέμε τώρα...

Ο Λιάγκας, όμως, δεν απάντησε έστω και έμμεσα στην καλή του και επέλεξε να πει το «Φλασάκι». Μα καθόλου ρομαντισμό ο σύζυγος;;; Κοτζάμ ιταλικό καψουροτράγουδο του είπε η γυναίκα και εκείνος δεν διάλεξε ελληνικό ερωτικό κομμάτι; Α πα πα...

Για να μην το έχετε άγχος, πάντως, τον διαγωνισμό κέρδισε το... αγαπάκι (βλέπε Γιώργος Λιάγκας) που πήρε το 10αρι του Τάκη Ζαχαράτου. Η φουσκωμένη «Parole» πήρε 9 όπως και η φολκλόρ αστρολόγος, ενώ 8,5 πήρε ο Ουγγαρέζος και 8 ο Νέζος.

Δείτε την Φαίη να ερμηνεύει «Parole»...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top