Απρόσμενο τετ-α-τετ Φουστάνου με Θεοδωρίδου

Πώς αντέδρασαν οι δύο πρώην σύζυγοι;

Απρόσμενο τετ-α-τετ Φουστάνου με Θεοδωρίδου

Ένα ποτό στα μπουζούκια είπαν να πιουν ο Ανδρέας Φουστάνος και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, αλλά τελικά κατέληξαν όχι μόνο σε ένα απρόσμενο τετ-α-τετ, αλλά και να κάθονται δίπλα δίπλα!

Η συνάντηση των δύο πρώην συζύγων έγινε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης.

Λίγο μετά τις 03:30, ο πλαστικός χειρούργος και η συνοδός του μπήκαν στο μαγαζί και -φυσικά- έκατσαν πρώτο τραπέζι πίστα. Όταν τελείωσε το πρόγραμμά του ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Ανδρέας Φουστάνος κατευθύνθηκε προς το καμαρίνι του.

Όσο λοιπόν ο Ανδρέας ήταν backstage, η Νατάσσα έκανε... είσοδο στο μαγαζί, προκειμένου να πιει ένα ποτό με φίλους. Φυσικά και εκείνη έπρεπε να κάτσει «πρώτη μούρη», όμως, το μοναδικό ελεύθερο τραπέζι ήταν... δίπλα στου Φουστάνου!

Σύμφωνα με ανθρώπους μέσα από το μαγαζί, μόλις ο ένας αντιλήφθηκε την παρουσία του άλλου έμειναν άφωνοι! Μια καρέκλα τους χώριζε μονάχα και, για να κρατήσουν τα προσχήματα, αντάλλαξαν μια χλιαρή χειραψία και είπαν δυο λόγια τυπικά.

Λίγο αργότερα, η Νατάσσα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε «τραβάω σ’ όλα μια κόκκινη γραμμή»... Λέτε να το αφιέρωσε στο διπλανό τραπέζι;;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top