Ρούλα Κορομηλά: «πλέον θα απαντούν οι δικηγόροι μου»

Ποιούς προειδοποιεί η ξανθιά παρουσιάστρια;

Ρούλα Κορομηλά: «πλέον θα απαντούν οι δικηγόροι μου»

Νέο... διάγγελμα έκανε η Ρούλα Κορομηλά μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής: μετά το ξέσπασμα κατά των τηλεκριτικών και τις αποκαλύψεις για τον έρωτά της, η ξανθιά παρουσιάστρια προτίμησε να προειδοποιήσει ότι πλέον θα απαντά ο δικηγόρος της!

To Σάββατο που μας πέρασε, η Ρούλα επέλεξε να αναφερθεί σε όσους σχολίασαν τα λεγόμενά της για τον έρωτα από την Νέα Υόρκη.

Οι ραδιοφωνικοί της συνεργάτες έσυραν τον «χορό», κάνοντας λόγο για «φαιδρά πράγματα που γράφονται» και «ανθρώπους που θέλουν να κατεβάσουν την ψυχολογία σου».

«Βρήκες άνθρωπο! Εμένα; Εμένα θα μου κατεβάσουν την ψυχολογία;», είπε η Ρούλα. «Δεν είναι ωραίο ρε φίλε. Άμα θες να το βάλεις, να το βάλεις ατόφιο. Άμα το απομονώσεις και το κάνεις όπως εσύ το έχεις εκλάβει...», συνέχισε η ξανθιά παρουσιάστρια εναντίον όσων παρερμήνευσαν όσα είπε και κατέληξε: «το να μιλάς πολύ για κάποια πράγματα είναι πολυτέλεια. Δεν χρειάζεται να μιλάς, μιλάνε οι ειδικοί».

Οι συνεργάτες της Ρούλας συνέχισαν την κριτική για «ερμηνευτές και παρερμηνευτές λεγομένων» και η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία λέγοντας πως δεν απαντά σε παρερμηνευτές και εμπαθείς, παρά μόνο σε όσους έχουν χιούμορ και όσους είναι φίλοι της.

«Όταν η κατάσταση ξεπερνά το μέτρο, εκεί νομίζω ως πολίτης νόμιμος πως υπάρχουν κάποιοι ειδικοί που μπορούν να τα πουν καλύτερα», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Ποιοί είναι οι ειδικοί που τόσο πολύ αναφέρει; Οι δικηγόροι βεβαίως βεβαίως... Ωστόσο, η απορία είναι άλλη: για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Ποιοί είναι εκείνοι που παρερμήνευσαν όσα είπε η Ρούλα για την σχέση της με τον Peter; Μάλλον οι τηλεκριτικοί είναι ξανά στο στόχαστρο, καθώς υπήρξαν κάποιοι εξ’ αυτών που άφησαν υπονοούμενα μέχρι και για cyber sex

Πάντως, ακόμα μία φορά η Ρούλα απάντησε σε όσα λέγονται και γράφονται, παρά το ότι επανειλημμένα έχει τονίσει πως αδιαφορεί για αυτά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top