Οι καλλιτέχνες αφιερώνουν τραγούδια στους πολιτικούς

Ποια κομμάτια ταιριάζουν...γάντι στην κατάστασή μας

Οι καλλιτέχνες αφιερώνουν τραγούδια στους πολιτικούς

Την δική τους φωνή υψώνουν οι πιο γνωστοί καλλιτέχνες της εγχώριας σοουμπιζ, οι οποίοι αφιέρωσαν το δικό του ο καθένας τραγούδι στους υποψηφίους των εκλογών. Τα περισσότερα από αυτά έχουν ως θέμα τους το σύστημα, τις σπατάλες, αλλά και τις… μάσκες που πρέπει επιτέλους να πέσουν, όπως λένε πολλοί τραγουδιστές.

Το «Βάλ’ το σύστημα», αφιέρωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης στους υποψηφίους των δημαρχιακών και περιφερειακών εκλογώ��, ενώ ο Βαγγέλης Γερμανός το κομμάτι «Το καρναβάλι τέλειωσε, μάσκες πουλάνε στο παζάρι». Φοράνε όλοι από μια μάσκα και κάτι παριστάνουνε, αλλά ούτε το αντίθετο από αυτά που λένε, δεν τολμάς να πιστέψεις, δήλωσε ο τραγουδιστής.

Θεωρώ ότι όλοι μας πρέπει να ψηφίσουμε και να δείξουμε στους άρχοντες και αφεντάδες ότι υπάρχει και άλλη φωνή, ανέφερε ο Χρήστος Δάντης, την στιγμή που ο Λάκης Παπαδόπουλος κάνει λόγο για σκληρά παιχνίδια. Έχω βγάλει ένα τραγούδι που λέγεται «σκληρά παιχνίδια». Αυτό, λέει, δείχνει ακριβώς τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα. Δυστυχώς φοβάμαι, επαληθεύεται.

«Το δημόσιο χρήμα» αφιέρωσε ο Βασίλης Καζούλης στους πολιτικούς. Ταιριάζει απολύτως, σπατάλη και τα λοιπά. Κλοπές και σπατάλες, Αυτά πληρώνει ο κόσμος φαίνεται, δήλωσε.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης αφιέρωσε ένα τραγούδι που έχει γράψει ο Μανώλης Ρασούλης. Λέγεται «Έγκλημα και Τιμωρία». Είναι κοινωνικό τραγούδι. Γρήγορα από αυτήν την κατάσταση, πρέπει να φύγει από πάνω μας, γιατί δεν το βλέπω να περνάμε καλά, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top