Μετά τις εκλογές, ο πρόεδρος το έριξε στον χορό!

Αρωμα Ινδίας με προεδρική υπογραφή

Μετά τις εκλογές, ο πρόεδρος το έριξε στον χορό!

Μετά τις εκλογές, ο πρόεδρος πήγε για… χορό!

Μην πάει ο νους σας σε Ελληνα πολιτικό… Ο λόγος γίνεται για τον Αμερικανό πρόεδρο Barak Obama, ο οποίος, μόλις λίγα 24ωρα μετά τις ενδιάμεσες εκλογές που διεξήχθησαν για το Κονγκρέσο και την ανανέωση ορισμένων θέσεων κυβερνητών, ο πρόεδρος δεν δίστασε να χορέψει σε σχολείο της Ινδίας!

Ο πρόεδρος συνόδεψε τη σύζυγό του Michelle και ομάδα παιδιών σε έναν ιδιαίτερα γρήγορο χορό για την γιορτή του Ντιουάλι, το «Φεστιβάλ των Φώτων», όπως ονομάζεται, σε σχολείο της Boμβάης στην Ινδία. Οι μαθητές ντυμένο�� με τις παραδοσιακές στολές άρχισαν να χορεύουν μέσα στο αμφιθέατρο του σχολείου που ήταν στολισμένο με στεφάνια λουλουδιών και λαμπιόνια. Tι κι αν ήταν γρήγορος ο χορός, η κα προέδρου δεν πτοήθηκε ούτε στιγμή. Μάλιστα, πολύ γρήγορα έμαθε τα βήματα του χορού, αντίθετα με τον σύζυγό της που δυσκολεύτηκε αρκετά.

Ο πρόεδρος δεν φάνηκε να έχει και ιδιαίτερο ταλέντο στον… χορό. Οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου που συνοδεύουν τον Ομπάμα ξέσπασαν σε γέλια, βλέποντας τις άχαρες κινήσεις του προέδρου. Η τελετή και ο χορός μεταδόθηκαν ζωντανά από την ινδική τηλεόραση. Το Ντιουάλι, που γιορτάζεται από Ινδουιστές και Σιχ, είναι μια από τις σπουδαιότερες γιορτές στην Ινδία, που εξυμνεί το θρίαμβο του καλού επί του κακού.

Την ίδια στιγμή, έγινε γνωστό πως ο Obama άρχισε την τριήμερη επίσκεψή του στην Ινδία από την οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, απ' όπου ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνιών ύψους δέκα δισεκατομμυρίων δολαρίων και τόνισε ότι οι ΗΠΑ και η Ινδία είναι ενωμένες στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Μετά από αυτά και την κακή εικόνα τους στις τελευταίες εκλογές, το έριξε στο χορό… Δε νομίζουμε να δούμε και στην Ελλάδα κάτι ανάλογο... Αν όποιος απογοητευόταν, άρχιζε τους χορούς, τότε θα χορεύαμε συνεχώς...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top