«Hμουν αλκοολική-είμαι τυχερή που σήμερα ζω»

Τι αποκαλύπτει για τον εθισμό της διάσημη σταρ

«Hμουν αλκοολική-είμαι τυχερή που σήμερα ζω»

Μπορεί η Fergie να είναι μια επιτυχημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός, όμως στη ζωή της δεν ήταν πάντοτε όλα ρόδινα.


Η 35χρονητραγουδίστρια των Black Eyed Peas, αποκαλύπτει ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τον αλκοολισμό και σήμερα είναι τυχερή που ζει. Όπως λέει και η ίδια: «Για μένα, το ότι ζω είναι ευλογία».


Ωστόσο, μπορεί να έχει παλέψει με τους δαίμονες της, αλλά δεν τους έχει νικήσει ολοκληρωτικά: «Θα ήταν ψέμα να πω ότι είμαι απόλυτα νηφάλια. Ο πατέρας μου έχει αμπελώνα και όπως και να το κάνεις, το κρασί είναι τόσο νόστιμο».


Δεν παραλείπει βέβαια να περάσει και το δικό της μήνυμα σε όσους υποφέρουν από εξαρτήσεις: «Η συμβουλή μου για όσους είναι εθισμένοι, είναι να μην υποκύπτουν σε υποκατάστατα», ενώ παραδέχεται ότι το «ταξίδι» προς την απεξάρτηση δεν είναι εύκολο καθώς: «Υπήρχαν περίοδοι στη ζωή μου που κανείς δεν πίστευε ότι είχα απεξαρτηθεί. Εγώ όμως, πίστευα στον εαυτό μου».


Εκτός από το πρόβλημα αλκοολισμού, η Fergie, μιλά και για τον σύζυγο της και ηθοποιό Josh Duhamel, τον οποίο όπως λέει δεν ζηλεύει όταν τον κοιτάνε οι θαυμάστριες του, καθώς του έχει εμπιστοσύνη.


Την περασμένη εβδομάδα, η Fergie ταξίδεψε στη Βραζιλία για μια συναυλία με τους Black Eyed Peas. Μαζί και ο 37χρονος σύζυγος της, με τον οποίο απόλαυσαν μοναδικές στιγμές με φίλους στην παραλία. Η τραγουδίστρια μάλιστα, ��ταν ιδιαιτέρως «αποκαλυπτική» καθώς φορούσε ένα σέξι μαύρο μπικίνι που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top