Η νέα (;) σχέση της Κιμ Καρντάσιαν

Πανικό προκάλεσε η εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη

Η νέα (;) σχέση της Κιμ Καρντάσιαν

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκαν οι γνωστές τηλεπερσόνες αδελφές Καρντάσιαν για τα εγκαίνια μιας νέας μπουτίκ και για μια ακόμη φορά προκάλεσαν πανικό με την εμφάνισή τους. Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι νεοϋορκέζοι στις αδελφές ήταν αποθεωτική.

Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσει το συγκεντρωμένο πλήθος και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από την μπουτίκ που εγκαινίασαν οι τρεις αδελφές.

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την υποδοχή που της έκαναν οι θαυμαστές της στην αμερικανική μεγαλούπολη. Η Κιμ με τις αδελφές της Κόρτνεϊ και Κλόε δεν μπόρεσαν όμως να μιλήσουν με τους θαυμαστές τους. Θα ήθελαν όμως να το είχαν καταφέρει.

Η Κιμ διέψευσε όλα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με την προσωπική της ζωή και τους διάφορους γοητευτικούς άντρες με τους οποίους ακούγεται κατά καιρούς ότι έχει σχέση.

Στα εγκαίνια της μπουτικ πάντως η Κιμ Καρντάσιαν πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς κοντά στον τραγουδιστή Κάνι Γουέστ, κάτι που βέβαια δεν έμεινε απαρατήρητο από τους παπαράτσι που κάλυψαν το γεγονός αλλά ούτε και από τις στήλες των περιοδικών που ασχολούνται με τα προσωπικά των διάσημων της σόου μπιζ.

Η Κιμ Κάρντάσιαν πάντως λέει ότι με τον Κάνι Γουέστ είναι μόνο φίλοι. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η γνωστή τηλεπερσόνα έχει στο Twitter πέντε εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top