Προτιμώ μια εξέταση προστάτη παρά να έχω fecebook!

Τι δηλώνει ο Τζορτς Κλούνει

Προτιμώ μια εξέταση προστάτη παρά να έχω fecebook!

Είναι σταρ με χιλιάδες θαυμαστές. Ακολουθούν την τάση της εποχής και πολλές φορές καθορίζουν οι ίδιοι τις κατά καιρούς… μόδες. Όμως πολλοί είναι οι διάσημοι που λένε κατηγορηματικά όχι σε twitter και facebook.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος υποδύεται τον πρώην πρόεδρο του Facebook, Σον Πάρκερ στην ταινία «The Social Network», δεν χρησιμοποιεί τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. «Είμαι γελοία χαζός με τους υπολογιστές. Δεν έχω και ιδιαίτερο ελεύθερο χρόνο. Πιστεύω ότι η ζωή σου είναι όσο ιδιωτική επιλέγεις να είναι. Αυτή είναι η ομορφιά αυτής της χώρας, η ελευθερία επιλογής», δήλωσε σε συνέντευξή του.

Η Ντρου Μπάριμορ απορρίπτει την τεχνολογία λέγοντας: «Απλά δεν μου αρέσει αυτή η διαρκής πληροφορία, η περίεργη οπτική του κόσμου. Αν γνωρίσεις κάποιον, ξέρει ήδη τα πάντα για σένα. Γιατί να μην πας σε ένα ραντεβού και να ρωτήσεις το συνοδό σου ‘τι δουλειά κάνεις; Ποιοι είναι οι φίλοι σου;’»,

Ο γοητευτικός Τζορτζ Κλούνεϊ όχι μόνο δεν έχει προσωπική σελίδα αλλά είναι και κατά αυτού του τρόπου επικοινωνίας. «Θα προτιμούσα να κάνω εξέταση προστάτη σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, από έναν γέρο άντρα με πολύ κρύα χέρια, παρά να έχω σελίδα στο Facebook», δήλωσε.

Όσο για την Τζένιφερ Άνιστον δηλώνει… εσωστρεφής. «Δεν είναι για μένα. Δεν μπορώ να ανοιχτώ τόσο πολύ. Το έχω κοιτάξει μερικές φορές, αλλά δεν συνέχισα. Είναι σαν αν χορεύεις με το διάβολο».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top