Οι όμορφες των περιφερειακών εκλογών

Προτάσσουν τα κάλλη τους στον εκλογικό αγώνα

Οι όμορφες των περιφερειακών εκλογών

Η Άννα Μαρία Δασκαλάκη και η Κωνσταντίνα Μητροπούλου, μπορεί να μην κατοικούν στην ίδια πόλη και να μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, όμως έχουν δυο κοινά. Πρώτον, είναι νέες και ωραίες, και δεύτερον, είναι υποψήφιες για τις Περιφερειακές εκλογές της 7ηςΝοεμβρίου.



Η 25χρονη Άννα Μαρία Δασκαλάκη, κατοικεί στο Κερατσίνι και δηλώνει «μάχιμη δικηγόρος» από το 2008. Όπως και η ίδια λέει, αγαπά πολύ την πόλη της, και είναι πολύ περήφανη που κατοικεί σ΄αυτήν, γι΄αυτό και βάζει υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος στην περιοχή Κερατσινίου-Δραπετσώνας.



Εκτός από την αγάπη της για τα κοινά, η Άννα Μαρία αγαπά πολύ και τον αθλητισμό, ενώ αποτελεί τακτικό μέλος της Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.


Από την άλλη, η Κωνσταντίνα Μητροπούλου που ζει μόνιμα στην Κοζάνη, είναι όπως λέει αποφασισμένη να δώσει τον δικό της αγώνα για μια θέση στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς συμμερίζεται το άγχος, την ανασφάλεια και την αγωνία της γενιάς της.



Απόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Κωνσταντίνα λατρεύει να διαπαιδαγωγεί νέους ανθρώπους, ενώ παράλληλα είναι δασκάλα παραδοσιακών χορών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top