Ο Σάκης φωτογραφίζεται... παράφορα!

Δείτε υλικό από το νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή

Ο Σάκης φωτογραφίζεται... παράφορα!

O Σάκης είναι ένας. Τέλος. Δεν χρειάζεται καμία σύσταση. Μία φωτογραφία ανέβασε στο twitter του και είναι αρκετή για να τον χαζεύουμε για… ώρες!

Ο Σάκης ανέβασε στην σελίδα του στο twitter την πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε στην διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Παράφορα». Στο κέντρο της διακρίνεται ο τραγουδιστής στην ενός ψηλοτάβανου σπιτιού με μωβ τοίχους, να ποζάρει με total black look, στρατιωτικές μπότες, παντελόνι και παλτό με τεράστια κουμπιά. Το ρολόϊ σ��ην δεξιά πλευρά του σπιτιού δείχνει επτά και πέντε, ενώ ελάχιστα μέτρα πιο πέρα, υπάρχει ένα μεγάλο φως και ένα μεγάλο κηροπήγιο καλυμμένο με διάφανη ζελατίνα.

Το ύφος του Σάκη είναι το… χαρακτηριστικό του, ενώ όσοι τον είδαν από κοντά, μιλούν για έναν Σάκη γεμάτο ενέργεια και χαμόγελο, πιο δημιουργικό από ποτέ.

Το συγκεκριμένο κομμάτι, ο Σάκης το τραγούδησε στην πρεμιέρα του φετινού x-factor, ξεσηκώνοντας το κοινό. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι του Νίκου Κωστιδάκη, ενώ την μουσική έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top