Πρώτη κυρία των ΗΠΑ η... Beyonce!

Πλώρη για το προεδριλίκι βάζει ο σύζυγός της

Πρώτη κυρία των ΗΠΑ η... Beyonce!

Το ενδιαφέρον του για την προεδρία των ΗΠΑ εξέφρασε ο Jay Z! Ο σύζυγος της Beyonce που είχε ταχθεί δημοσίως υπέρ του Barack Obama δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος. Το ενδιαφέρον πάντως θα είναι στην... πρώτη κυρία των ΗΠΑ, που θα κλέβει τις εντυπώσεις!

«Δώστε μου μια ευκαιρία. Ίσως σε οκτώ χρόνια να είμαι ο νέος πρόεδρος», είπε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο BBC, προσθέτοντας πως δεν τον έχει απογοητεύσει ο νυν πρόεδρος γιατί παρέλαβε μια χώρα κατεστραμμένη και δεν είναι Θεός για να τα αλλάξει όλα.

Ο Jay Z έχει συναντηθεί με τον Obama αλλά και τον Bill Clinton, ενώ χαρακτήρισε εκπληκτικό το ότι οι πρόεδροι των ΗΠΑ τον γ��ωρίζουν παρά το ότι μεγάλωσε σε γκέτο.

«Για μένα, να είμαι με τον Obama ή να έχω δείπνο με τον Clinton είναι τρελό, επειδή προέρχομαι από έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Οι πολιτικοί μάς αγνοούσαν και η Αμερική γενικότερα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το ενδιαφέρον, πάντως, θα είναι στο ότι η Beyonce θα γίνει πρώτη κυρία αν ο καλός της εκλεγεί. Φανταστείτε χαμό στις συναντήσεις των ηγετών και τα επίσημα δείπνα, με την τραγουδίστρια ντυμένη σέξι όπως μας έχει συνηθίσει... σίγουρα, οι άλλες κυρίες θα σκάσουν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top