Έλληνας ηθοποιός ποζάρει με γυναικείο μαγιό!

Φωτογραφίζεται ως... «κορίτσι του μήνα»

Έλληνας ηθοποιός ποζάρει με γυναικείο μαγιό!

Μια φωτογράφηση που θα συζητηθεί έκανε Έλληνας ηθοποιός, που πόζαρε στην παραλία με μαγιό... Πού είναι το spicy στην υπόθεση; Το μαγιό ήταν κατακόκκινο, ολόσωμο και... γυναικείο!!!

Λίγες ημέρες αφότου άναψε τσιγαριλίκι με χασίς στον αέρα εκπομπής με θέμα την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας, ο Ζακ Γαλιφιανάκης «ξαναχτυπά» και φωτογραφίζεται ως... «κορίτσι του μήνα» στο περιοδικό «Vanity Fair».

Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που έκανε θραύση μέσω της ταινίας «Hangover» φοράει το κόκκινο γυναικείο μαγιουδάκι του και ξαπλώνει στην αμμουδιά, παίζει με τα κύματα και κάνει νάζια όπως κάθε άλλο μοντέλο. Μόνο που αντί για πλούσιο μπούστο, από το μαγιό «πλημμυρίζει» η τρίχα...

Ο «άχρονος», σύμφωνα με το περιοδικό, ηθοποιός, μετακόμισε από την Βόρεια Καρολίνα στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ’90 για να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. Όταν είδε το σχέδιό του να ναυαγεί, αποφάσισε ��α ασχοληθεί με το stand up comedy. Έτσι, επιβιβάστηκε σε ένα βανάκι και ταξίδεψε μέχρι το Λος Άντζελες.

«Δεν ήξερα κανέναν στο LA. Έκανα πάρα πολλά shows σε εκλλησίες και μαγαζιά, διαδρόμους bowling και δημόσια πλυντήρια», εξομολογείται ο Ζακ στο περιοδικό.

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός ολοκληρώνει τα γυρίσματα του «Hangover 2» με σκηνοθέτη τον Τοντ Φίλιπς και συμπρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Μάλιστα, για τον τελευταίο αποκάλψε ότι στον «Sherlock Holmes» του είπε μπροστά σε 45 κομπάρσους ότι χρειάζεται μαθήματα υποκριτικής! «Μου αρέσει να τον αποκαλώ ένα ακόμη ιρλανδέζικο λάθος», καταλήγει.

Πάντως, το «VanityFair» έδωσε στον Ζακ την ευκαιρία να κάνει πράξη το όνειρό του: πόζαρε ως μοντέλο!!!

Δείτε την φωτογράφηση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top