Γαλότσες: Το απόλυτο must του φθινοπώρου

Γιατί να τις προτιμήσετε

Γαλότσες: Το απόλυτο must του φθινοπώρου

Όλο και περισσότερα μαγαζιά πλασάρουν τις γαλότσες ως το απόλυτο must του φθινοπώρου.

Αιτία δεν είναι μόνο οι καιρικές συνθήκες, αλλά και η οικονομική κρίση που αναγκάζει τις γυναίκες να αναζητούν πολύ πιο οικονομικές λύσεις για τις κρύες, αλλά κυρίως τις βροχερές ημέρες.

Οι γαλότσες κατασκευάζονται από φθηνότερα υλικά σε σχέση με τις συνηθισμένες μπότες, είτε τις ψηλές, είτε τις ιππασίας και είναι πιο ευκολοφόρετες. Συντηρούνται ευκολότερα, πλένονται, ενώ φθείρονται δυσκολότερα. Είναι μία λύση που βολεύει πολλές γυναίκες, ενώ κάθε χρόνο «κερδίζει έδαφος» στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Αν και πριν από δύο τρία χρόνια κυκλοφόρησαν στην αγορά οι περίφημες μπότες τύπου Ugg, φαίνεται ότι στην Ελλάδα δεν βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση. Παρά το ότι είναι αισθητικά υπέροχες και διαθέτουν την χαρακτηριστική γούνινη επένδυση στο εσωτερικό τους, πολλές γυναίκες τις χαρακτηρίζουν άβολες για τα ελληνικά δεδομένα, ενώ δεν διστάζουν να αποκαλύψουν ότι σε περίπτωση βροχής το σουετ ή το ύφασμα από το οποίο αποτελούνται αυτές οι μπότες, θα υποστεί… ανεπανόρθωτη βλάβη! Θα μου πείτε «και πώς θα ζεσταθούμε;» Υπάρχει απάντηση και μάλιστα πολύ βολική: Καλσόν!

Γι’ αυτό… γαλότσα φίλες μου, γαλότσα. Εκπληκτικές γαλότσες σε πολλά χρώματα και σχέδια και όχι ιδιαίτερα ακριβές, έχουν κυκλοφορήσει από την εταιρεία DKNY, σε κίτρινο, πράσινο, μαύρο, ακόμη και κόκκινο, ενώ στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των γυναικών φέτος είναι οι μαύρες γαλότσες των D-Squared σε επιλεγμένα καταστήματα υποδημάτων. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 30 ευρώ και φθάνουν τα 160.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top