Ελληνική υπογραφή σε παγκόσμιας εμβέλειας video clip!

Timi Yuro δια χειρός... Ελληνα σκηνοθέτη

Ελληνική υπογραφή σε παγκόσμιας εμβέλειας video clip!

Αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων μηνών. Το remixτου τραγουδιού «αs long as there is you» της αείμνηστης Timi Yuro επανήλθε μετά από πολλά χρόνια στην επιφάνεια και μάλιστα υπεύθυνη γι’ αυτό είναι μία super ομάδα Ελλήνων παραγωγών και μουσικών!

Λίγοι μάλιστα είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι το εν λόγω international μάλιστα βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ένας Ελληνας, ο Γιάννης Ζαφειρίου. Είναι η πρώτη φορά που ανατίθεται η παραγωγή video clip για ξένο τραγούδι σε Ελληνα σκηνοθέτη και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Ο σκηνοθέτης δούλεψε με συγκεκριμένη ομάδα την (PH)2, που αποτελείται από τον αρθρογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Πετρουλάκη, τον μουσικοσυνθέτη και παραγωγό Λάκη Χαλκιόπουλο, καθώς και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και έγινε γνωστή από το ασπρόμαυρο ρετρό βίντεο κλιπ που έφτιαξε για τον συγκεκριμένο τραγούδι, στο οποίο μάλιστα πρωταγωνιστούν μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με το concept, οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε καφέ μπαρ της δεκαετίας του ’60, όπου η τραγουδίστρια δήθεν φλερτάρει με τους άνδρες του μαγαζιού, την στιγμή που τα ποτά ρέουν άφθονα, η ορχήστρα δίνει μοναδική μουσική νότα με τις τρομπέτες, ενώ «παίζει» ακόμη και τζόγος!

Το πρωτότυπο κομμάτι γράφτηκε από τον Tom Springfield και προοριζόταν αρχικά για τη μικρή αδερφή του. Επανήλθε πριν από λίγους μήνες και από τότε ακούγεται σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα μπαρ, ενώ αποτελεί και την επίσημη μουσική υπόκρουση του σήματος της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου.

Απολαύστε το.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top