Τί μαγειρεύουν πάλι Σκορδά-Λιάγκας;

Ασοι στο... ανακάτεμα και ο ένας και ο άλλος...

Τί μαγειρεύουν πάλι Σκορδά-Λιάγκας;

Είναι άσοι στο μαγείρεμα. Όχι κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά. Ίσως να μην ήξεραν, αλλά έμαθαν να «μαγειρεύουν» αυτά που θέλουν και μάλιστα πολύ γρήγορα και με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτή τη φορά, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά θέλησαν να μαγειρέψουν και κυριολεκτικά. Και το έκαναν πού νομίζετε; Σε ένα από τα πλέον επιτυχημένα προγράμματα του καναλιού, που δεν είναι άλλο από το master chef με την καλή τους φίλη Ευγενία Μανωλίδου.

Το ζήτημα όμως αγαπημένοι μας αναγνώστες δεν είναι ότι το ζεύγος πήγε να δοκιμάσει τις νοστιμιές που ετοίμασαν οι παίκτες του ριάλιτι. Είναι ότι το επεισόδιο στο οποίο συμμετείχαν είναι εορταστικό και θα προβληθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Όμως, σε ενάμισι μήνα από σήμερα, ο μπέμπης της Φαίης θα έχει μεγαλώσει. Άρα, θα έχει μεγαλώσει και η κοιλιά της! Έλα όμως που το επεισόδιο έπρεπε να μαγνητοσκοπηθεί και να προβληθεί στις 18 Δεκεμβρίου… Οι υπεύθυνοι του προγράμματος του mega έπρεπε να βρουν λύση.

Και βρήκαν. Οι ενδυματολόγοι του master chef κάλυψαν την κοιλιά της Φαίης με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε τώρα, την στιγμή ακριβώς που μιλάμε, η κοιλιά της να δείχνει όπως θα είναι ακριβώς μετά από ενάμισι μήνα! Καλή θέληση να υπάρχει και όλα βρίσκονται…

Το επεισόδιο ήδη γυρίστηκε, αλλά θα προβληθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Για να δούμε εάν θα αποκαλυφθεί έστω και η παραμικρή λεπτομέρεια την Παρασκευή (5/11) που η Ευγενία θα βρίσκεται στο Πρωινό mou...Θα πείν τίποτα η παρουσιάστρια του ριάλιτι μαγειρικής ή θα κάνει την Κινέζα;

Φιλική συμβουλή: Φαίη μην κάθεσαι συνέχεια σταυροπόδι, κάνει κακό στο παιδί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top