Οι δυο ωραίες δασκάλες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Βάζουν πλώρη για τα κοινά

Οι δυο ωραίες δασκάλες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Η Κωνσταντίνα και η Ευτυχία, είναι οι δυο νέες και ωραίες εκπαιδευτικοί, που βάζουν πλώρη για τα κοινά, με την υποψηφιότητα τους στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η τριαντάρα Κωνσταντίνα Κότσαρη που εργάζεται ως εκπαιδευτικός τα τελευταία χρόνια, «κατεβαίνει» στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ως υποψήφια Σύμβουλος στη 2η δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη.

Έχοντας αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. Η Κωνσταντίνα εκτός από το να διδάσκει, αγαπά τη γυμναστική και ιδιαίτερα τη yoga, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί με το χορό και τις πολεμικές τέχνες.

Η Ευτυχία Παπαλουκά, είναι τελειόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής, ενώ παράλληλα με τις σπουδές της εργάζεται και ως εκπαιδευτικόςστον ιδιωτικό τομέα.

Στις Περιφερειακές, βάζει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στο δήμο Νέας Χαλκηδόνας, με τον συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη. Στα άμεσα ενδιαφέροντα της είναι τα προβλήματα της Νέας Γενιάς, της Παιδείας, του Πολιτισμού, και των Γυναικών. Παράλληλα, αγαπά και τη δημοσιογραφία, αφού αρθρογραφεί τόσο σε έντυπα όσο και στο διαδίκτυο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top