Τι ντύθηκαν οι επώνυμοι για το Halloween;

Ανακαλύψτε ποιοι κρύβονται κάτω από τις μάσκες!

Τι ντύθηκαν οι επώνυμοι για το Halloween;

Στους ρυθμούς του Halloween ζει η showbiz στην Αμερική, με τους επώνυμους να μεταμφιέζονται και να κυκλοφορούν σε δρόμους και κοσμικά πάρτι! Το star.gr σας παρουσιάζει το top 10 των μεταμφιεσμένων σταρ αποκαλύπτοντας την ταυτότητά τους!

Στην 1η θέση και με διαφορά είναι η Heidi Klum που ντύθηκε Electra, έναν από τους χαρακτήρες υπερηρώων του μιούζικαλ «Starlight Express». Μάλιστα, η Heidi έδωσε το 11ο ετήσιο πάρτι της για το Halloween, όπου συνέρευσαν ουκ ολίγοι κοσμικοί...

Ως μπαμπουίνος αλλιώτικος από τους άλλους κατέληξε να κυκλοφορεί στον δρόμο ο Leonardo di Caprio, ενώ ο Hugh Jackman μεταμφιέστηκε σε Αβραάμ Λίνκολν για να συνοδεύσει τα παιδιά του σε πάρτι μασκέ στο «WestVillage» της Νέας Υόρκης.

Διάβολος με μοβ γυαλιά ηλίου ντύθηκε ο Steven Tyler, δρ. Φρανκεστάιν ο IceT με σέξι βοηθό την σύζυγό του, ενώ η Ashanti κατάφερε να στρέψει στους... γλουτούς της όλα τα βλέμματα μιας και ντύθηκε σέξι γατούλα.

Στις σέξι μεταμφιέσεις και εκείνη της Kim Kardashian που επέλεξε την στολή της Κοκκινοσκουφίτσας και έψαχνε στο κόκκινο χαλί τον κακό τον λύκο.

Στο πάρτι του «WestVillage» βρέθηκε και η Kate Winslet με τα δύο της παιδιά, ωστόσο φόρεσε μόνο μια μάσκα νυχτερίδας γύρω από τα μάτια, ενώ με την μάσκα στο κούτελο κατέφτασε και η Cindy Crawford με τον γιό της Presley.

Στην τελευταία θέση η Tori Spelling που ντύθηκε παγόνι, τόσο για το αντι-οικολογικό μήνυμα της μεταμφίεσης όσο και για το μακιγιάζ που ήταν απαράδεκτο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top