Σας το είχαμε πει: ζευγάρι Σαμπάνης - Περιστέρη!

Δείτε τους να φιλιούνται στην μέση του δρόμου!!!

Σας το είχαμε πει: ζευγάρι Σαμπάνης - Περιστέρη!

Τι κι αν ο Γιώργος Σαμπάνης αρνούταν κάθε ερωτική σχέση με την Πατρίτσια Μίλικ - Περιστέρη; Τι κι αν η ηθοποιός έλεγε ότι ετοιμάζουν κάτι επαγγελματικό; Εμείς σας το είχαμε πει ότι είναι ζευγάρι και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα έρχονται να το επιβεβαιώσουν!

Γιώργος και Πατρίτσια απαθανατίστηκαν να φιλιούνται στην μέση του δρόμου, διαψεύδοντας τους ίδιους τους τους εαυτούς!

Την περασμένη Δευτέρα ο τραγουδιστής ταξίδεψε μέχρι την Θεσσαλονίκη για τις χειμερινές του εμφανίσεις με την Δέσποινα Ολυμπίου. Η Πατρίτσια ήταν μαζί και το φιλί στο στόμα σίγουρα δεν δείχνει πως είναι μόνο φίλοι...

«Περπατούσαν συνέχεια χέρι - χέρι, ενώ ο Γιώργος την κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του. Μάλιστα, δεν δίστασε, παρόλο που ήταν σε δημόσιο χώρο, να την φιλήσει με πάθος στο στόμα», δήλωσε άνθρωπος που τους είδε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στο περιοδικό «People».

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο τραγουδιστής και η ��θοποιός γνωρίστηκαν το καλοκαίρι στην Μύκονο όπου ήταν για διακοπές με ξεχωριστές παρέες. Η επιστροφή τους στην Αθήνα συνοδεύτηκε από εξόδους για να γνωριστούν καλύτερα και, τελικά, προέκυψε το ειδύλλιο!

Τόσο ο Γιώργος, όσο και η Πατρίτσια, έχουν επανειλημμένα διαψεύσει ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους, με τελευταία την δήλωση του τραγουδιστή στις αρχές Οκτώβρη.

Περίπου ένα μήνα μετά, τα φωτογραφικά ντοκουμέντα έρχονται να τους διαψεύσουν...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top