Οι δυο ωραίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μάθετε τα πάντα γι΄αυτές

Μπορεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές να μην κρύβουν κάτι το λαμπερό, ωστόσο έχουν να παρουσιάσουν εντυπωσιακές, νέες και μορφωμένες υποψήφιες , οι οποίες με τη εμφάνιση τους, σίγουρα κρύβουν την παράσταση.

Βέβαια, εκτός από τα εξωτερικά προσόντα, οι υποψήφιες έχουν να επιδείξουν και πολλά εσωτερικά προσόντα. Για παράδειγμα, η 22χρονη Ελένη Λυμπέρη, τελειόφοιτη φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, «κατεβαίνει» στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού, βάζοντας πλώρη για υποψήφια Περιφεριακή Σύμβουλος του Βορείου Τομέα Αθηνών.Η Ελένη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει εργαστεί επί μακρόν σε δικηγορικό γραφείο, ενώ έχει κάνει και πρακτική άσκηση στη Βουλή, στο τμήμα Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Όσο για τα σχέδια της; όπως λέει κι εκείνη: «επιθυμώ να συμμετέχω ενεργά στη διαμόρφωση και στη λήψη αποφάσεων, ώστε να μην λαμβάνονται αποφάσεις για εμένα χωρίς εμένα».


Η επόμενη «ωραία» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η Άννα Ευθυμίου, και φέρνει έναν αέρα πιο… βόρειο,καθώς μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, στην οποία και βάζει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Κ. Γκιουλέκα.

Η Άννα η οποία και ασκεί το επάγγελμα της δικηγορίας, αγαπά τη ενασχόληση της με τα κοινά, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα της νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, είναι μέλος στη UNΙCEF, στο σύλλογο «Φίλοι του Παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρίας Β. Ελλάδος», αλλά και στο Σύνδεσμο Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης. Τέλος, αρθογραφεί τακτικά σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστολόγια. Στους άμεσους στόχους της είναι όπως λέει: «να συνεχίσω να προσφέρω για τη Θεσσαλονίκη και τους συνανθρώπους μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top