Ποια σταρ έγινε μέχρι και... μάθημα στο πανεπιστήμιο;

Ελα μου ντε...

Ποια σταρ έγινε μέχρι και... μάθημα στο πανεπιστήμιο;

Στο επόμενο μάθημα να έχετε διαβάσει...Lady Gaga! Αυτό θα ακούν από το εαρινό εξάμηνο του 2011 οι φοιτητές κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα μελετούν στην κυριολεξία το φαινόμενο Lady Gaga!

H ερμηνεύτρια έγινε μέχρι και μάθημα στο πανεπιστήμιο με τον τίτλο «Η Lady Gaga και η Κοινωνιολογία της Φήμης».

Οι φοιτητές του συγκεκριμένου τμήματος στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας πρόκεται πλέον να διδάσκονται τις κοινωνιολογικές προεκτάσεις της δημοφιλούς Αμερικανίδας τραγουδίστριας με την εκκεντρική εμφάνιση και τις προκλητικές δηλώσεις. «Πρόκειται να προσεγγί��ουμε την Lady Gaga όχι ως άτομο ούτε ως μουσικό, αλλά ως κοινωνικό φαινόμενο το οποίο έχει δέκα εκατομμύρια φίλους στο Facebook και έξι εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter.Το κεντρικό αντικείμενο του μαθήματος είναι να ανακαλύψει μερικές από τις κοινωνιολογικές σχετικές διαστάσεις της φήμης, που έχει αποκτήσει η Lady Gaga», εξηγεί ο διδάσκων του μαθήματος, καθηγητής Mathieu Deflem, ο οποίος διατηρεί τον ιστότοπο www.gagafrontrow.net και φέρεται να έχει συναντηθεί μαζί της ήδη πέντε φορές.

Ο κος Deflem κατέληξε: «πολλοί υποστηρίζουν ότι η Gaga είναι η νέα Madonna. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι, που έχουν αυτό το κάτι. Ο Frank Zappa το είχε, ο Prince το είχε, ο Miles Davis και ο Jimi Hendrix το είχαν. Το έχει και η Lady Gaga»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top