Επαιξαν μπάλα μέσα στο αεροπλάνο!

Ξεσήκωσαν τους πάντες στον αέρα διάσημοι ποδοσφαιριστές

Επαιξαν μπάλα μέσα στο αεροπλάνο!

Κοντρόλ, τάκλιν, κεφαλιές μέχρι και σουτ από τα… πέντε μέτρα! Όλα αυτά από τους παίκτες της Manchester United, οι οποίοι δεν ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό και μάλιστα στον… αέρα και συγκεκριμένα μέσα στο αεροπλάνο!

Ολα αυτά δεν συνέβησαν έτσι ξαφνι��ά, αλλά λίγες ημέρες μετά την ιδέα που είχαν οι υπεύθυνοι των Τουρκικών αερογραμμών, να βάλουν ποδοσφαιριστές της United να πρωταγωνιστήσουν στη νέα διαφήμιση των Τουρκικών Αερογραμμών (THY). Ετσι, στο νέο σποτάκι της εταιρείας, που εκπέμπεται ήδη σε 80 διαφορετικές χώρες, πρωταγωνιστούν όχι τυχαίοι επιβάτες, αλλά διάσημοι ποδοσφαιριστές της United. Έχουμε ξαναδεί ποδοσφαιριστές - και αθλητές γενικότερα - να πρωταγωνιστούν σε διαφημίσεις, αλλά όλα αυτά και μάλιστα μέσα σε αεροπλάνο, πολύ σπάνια τα βλέπουμε.


Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κάνουν τα πάντα μέσα στο αεροπλάνο, μέχρι και σουτ που από σπόντα δεν φτάνει στον πρόεδρο της ομάδας, καθώς στόχος της διαφήμισης είναι να αναδειχθεί η άνεση και η πολυτέλεια που απολαμβάνουν οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τις τουρκικές αερογραμμές.

Στο σποτάκι συμμετέχουν οι Γουέιν Ρούνεϊ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Πατρίς Εβρά, Ράφαελ Φάμπιο και Πολ Σκόουλς, ενώ στο τέλος, εμφάνιση - έκπληξη πραγματοποιεί ο θρύλος της ομάδας, αλλά και του παγκόσμιου ποδόσφαιρου, σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Δείτε την διαφήμιση που ήδη κάνει θραύση στις χώρες όπου προβάλλεται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top