Ο Μουρούτσος «κάρφωσε» τον Βλοντάκη!

Τι είπε ο Ολυμπιονίκης για τον συνάδελφό του;

Ο Μουρούτσος «κάρφωσε» τον Βλοντάκη!

Μπορεί ο ένας να ασχολείται με το πόλο και ο άλλος με το τάε κβο ντο, ωστόσο, Μιχάλης Μουρούτσος και Αντώνης Βλοντάκης μάλλον θα συναντηθούν στο.. ρινγκ. Σε σημερινή του συνέντευξη, ο Μιχάλης «κάρφωσε» τον Αντώνη για την αντίδρασή του στο «Just The Two Of Us» επειδή τον είπαν... όμορφο!

«Αν με αποκαλούσαν φωτογενή ταεκβοντίστα θα κολακευόμουν», είπε στο «Πρωινό Mou» ο Μιχάλης και η σπόντα προς τον Αντώνη Βλοντάκη που η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλεσε «φωτογενή πολίστα» ήταν ξεκάθαρη.

Ο Ολυμπιονίκης πήρε σαφείς αποστάσεις από τον συνάδελφο και αντίπαλό του στο σόου τραγουδιού, ο οποίος με κάθε ευκαιρία επισημαίνει ότι είναι αθλητής και τίποτα παραπάνω.

«Λίγο πολύ όλοι ξέρουν ότι και οι δύο είμαστε Ολυμπιονίκες, δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση κανείς από τους δύο μας να το τονίζει», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης και πρόσθεσε: «δεν ξέρω αν ήταν λάθος του Αντώνη, αλλά εγώ δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση».

Τι έκανε ο Αντώνης Βλοντάκης; Αν δεν το είδατε ή το ξεχάσατε, η Αθηναΐς Νέγκα τον αποκάλεσε «φωτογενή πολίστα» και εκείνος αγρίεψε. Όταν στο επόμενο live το μέλος της κριτικής επιτροπής προσπάθησε να απολογηθεί λέγοντας ότι χρησιμοποίησε αυτόν τον χαρακτηρισμό αντί του «ωραίος γκόμενος», ο Αντώνης απάντησε: «αν το έλεγες αυτό, θα είχε φύγει εξαρχής το μικρόφωνο»!

Το «καρφί» το πέταξε ο Μιχαλάκης, ωστόσο, έσπευσε να συμπληρώσει πως με τον Αντώνη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και είναι φίλοι από παλιά.

Και μεταξύ τους επικρατεί μια ωραία ατμόσφαιρα, να προσθέσουμε εμείς...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top