Δείτε το ημερολόγιο με πυροσβέστες που ανάβει φωτιές!

Τα «πέταξαν» για καλό σκοπό 12 αγόρια...

Δείτε το ημερολόγιο με πυροσβέστες που ανάβει φωτιές!

Φωτιές έβαλαν για ακόμα μία χρονιά στις ΗΠΑ οι 12 πιο «καυτοί» πυροσβέστες της Νέας Υόρκης, που γδύθηκαν και πόζαραν για την κυκλοφορία ενός ημερολογίου με φιλανθρωπικό σκοπό. Διπλός ο ρόλος των σέξι αγοριών: και βοηθούν την κοινωνία και χαρίζουν... οφθαλμόλουτρο!

Με τους μύες σε πρώτο πλάνο και τους κοιλιακούς ��α φαίνονται είτε ποζάρουν προφίλ είτε ανφάς, οι 12 πυροσβέστες αφιερώνουν το φετινό ημερολόγιο στην αυτοθυσία του Σώματος για το καλό της πόλης.

Το σέξι ημερολόγιο είναι «must» της Νέας Υόρκης και ξεκίνησε όταν οι πυροσβέστες έσωσαν την ζωή της φωτογράφου Katherine Kostreva ύστερα από σοβαρό τροχαίο. Από τότε, η Kostreva σκέφτηκε να τους αφιερώσει μερικές σελίδες με πόζες του Σώματος ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Με ηλικίες από 26 μέχρι 30 και προϋπηρεσία minimum 2 χρόνων στην πυροσβεστική, τα «καυτά» αγόρια πόζαραν για το ημερολόγιο του 2011 με τα εργαλεία της δουλειάς ανά χείρας, ανεβασμένοι σε σκάλες ή σε σωλήνες, αλλά ακόμα και στον δρόμο με την μάνικα... Φυσικά, από όλες τις φωτογραφίες λείπουν οι... μπλούζες, για να μπορεί να θαυμάζει ο κοσμάκης τα κάλλη των πυροσβεστών.

Δεν ξέρουμε πόσοι αγοράζουν το ημερολόγιο για τον καλό σκοπό του, πάντως, το θέαμα που προσφέρει είναι πλούσιο. Για τον λόγο αυτό μάλλον το παράδειγμα των πυροσβεστών της Νέας Υόρκης ακολούθησαν κι άλλες μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ...

Δείτε τα αγόρια - μήνες με... σειρά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top