Ο καλεσμένος «κάρφωσε» την Σκορδά: «είσαι έγκυος»;

Κάγκελο έμεινε η παρουσιάστρια μπροστά στις κάμερες!

Ο καλεσμένος «κάρφωσε» την Σκορδά: «είσαι έγκυος»;

Βρε δεν ‘πα να το έχει ο κόσμος τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι; Η Φαίη Σκορδά «καρφώθηκε» σήμερα onairγια την εγκυμοσύνη της, όταν καλεσμένος της εκπομπής την ρώτησε νέτα - σκέτα αν περιμένει παιδί! «Κάγκελο» έμεινε η ξανθιά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να... αλλάξει το θέμα.

Καλεσμένος στο «Πρωινό Mou» ήταν ο Κώστας Αποστολάκης, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Ζωή Της Άλλης». Κρητικός και αυθόρμητος ο ηθοποιός, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και ρώτησε την Φαίη: «είσαι έγκυος»;

Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα για να συνέλθει από το σοκ η παρουσιάστρια, που κούνησε δεξιά αριστερά το κεφάλι της και -γεμάτη απορία και σοκ- κατάφερε να ψελλίσει... «τι;»!

Στο «καπάκι» η αμηχανία υποχώρησε και ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο της Φαίης, που συνέχισε να... ρωτά. «εσύ πως με βλέπεις;», είπε και κοίταξε την κοιλιά της, που φουσκωμένη άνετα την λες.

«Πάμε παρακάτω... άλλη ερώτηση», «πάμε παρακάτω», έλεγε και ξαναέλεγε ο Λιάγκας, ενώ ο ηθοποιός αντιδρούσε λέγοντας «όχι, πάμε παραπάνω!».

Κάπου εκεί χάσαμε από τα πλάνα την Φαίη, προφανώς μέχρι να της φύγει το κοκκίνισμα από τα μάγουλα...

Ας πρόσεχε το ζεύγος, πάντως... Από την αρχή της συνέντευξης ο ηθοποιός τόνισε πως δεν μιλάει για τα προσωπικά του αλλά μόνο για επαγγελματικά. Εκείνοι μυαλό δεν έβαλαν και ο Λιάγκας ρώτησε τι παίζει με συνάδελφό του στο θέατρο, οπότε ο Κώστας Αποστολάκης ρώτησε για την εγκυμοσύνη και πήρε το αίμα του πίσω!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top