Σοκ: γνωστή τραγουδίστρια απέβαλε στον 6ο μήνα!

Στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και σε άσχημη κατάσταση

Σοκ: γνωστή τραγουδίστρια απέβαλε στον 6ο μήνα!

Μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της ζει η pop τραγουδίστρια Lily Allen που απέβαλε ενώ βρισκόταν στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της! Η pop star μεταφέρθηκε με έντονους πόνους στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν να σώσουν το αγέννητο παιδί της.

Η 25χρονη Βρετανίδα είναι ζευγάρι με τον Sam Cooper. Τον περασμένο Αύγουστο, η Lily ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, με την ίδια να μην διστάζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και να φωτογραφηθεί με την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, η Lily ένιωσε έντονος πόνους στο στομάχι και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο. Nωρίτερα δε, είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την εμφάνισή της στον φιλανθρωπικό χορό του ιδρύματος του Elton John.

Οι γιατροί προσπάθησαν όλες αυτές τις μέρες να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σώσουν το μωρό, όμως, δεν τα κατάφεραν.

«Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε ότι η Lily Allen και ο Sam Cooper έχασαν το μωρό τους. Το ζευγάρι ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή και επιθυμούν να μείνουν μόνοι τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα πρόσθετο σχόλιο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Η τραγική απώλεια μεγαλώνει ακόμα περισσότερο για την Lily, καθώς το 2008 είχε αποβάλει ξανά τον καρπό του τότε έρωτά της με τον τραγουδιστή των Chemical Brothers, Ed Simons.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top